Guest Rhum Lavinia Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Salut! Ma numesc Lavinia si caut trupa pentru proiecte #acustic #pop-rock #balkanmusic #etnicfusion. Atasez si o inregistrare (de acum cativa ani..) dar, cred, relevanta pentru topic. Va multumesc anticipat pentru orice luare in considerare a prezentului topic. Cu prietenie, Lavinia DEMO Lavinia Marin_Black Velvet.mp3
Guest Rhum Lavinia Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 multumesc frumos, Mihail! intre timp vocea s-a mai transformat, in bine, zic eu. inregistrarea e veche (de pe la inceputurile studiilor ) si-mi recunosc micile ezitari de atunci.. multumesc inca o data! mi-au placut mult si mie creatiile voastre de pe Sound Cloud. foarte, foarte bucuroasa sa le descopar! mi-a placut mult Phrygian #3 daca imi aduc bine aminte excelent sound! felicitari! imi place si felul in care ati ales sa le denumiti...Dorian, Lydian Phrigyan. super!
xilli Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 TRUPA MUSICBOX CAUTA AL SASELEA MEMBRU ! Am zis ca suntem prea putini asa ca am luat hotararea de a ne cauta o solista ! - Iti place sa canti? - Esti pasionata de muzica? - Ai vrea sa canti intr-o trupa de coveruri? - Ai experienta necesara? Trimite-ne un mesaj pe facebook ! (Ne intereseaza sa fii din Brasov, Pitesti, alte zone mai apropiate sau daca nu este o problema pentru tine sa te plimbi poti fii din orice oras !) Adresa facebook: https://www.facebook.com/TrupaMusicBox E-mail: silli_nwg@yahoo.com Tel: 0754845060
Guest Rhum Lavinia Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Salut! Cred ca cel mai bine este sa las si un numar de telefon...pentru ca intru rar si ...uite, pierd mesajele 0732 624 634 0765 016 714 Multumesc!
Liviu.Pop Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Frumos. Poate un pic prea finuta pentru piesa cantata insa, avand in vedere ca inregistrarea e mai veche, ma gandesc ca acum esti mai hotarata in expresie. Succes Nu uita sa ne anunti de noutati (trupa, concerte, imprimari, etc.)
Recommended Posts