Castal Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Salut, Numele meu este Stefan, am 23 de ani. Am inceput sa invat a canta la chitara pe la 19 ani. Aici am sa postez cateva din inregistrarile mele. Sper sa va placa. Astept parerile voastre. Metallica - Nothing else matters (solo) Dire Straits - Sultans of swing 4
demiicaros Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 (edited) Mie imi plac ambele.Ce editor ai folosti pentru primul clip? Caut ceva simplu si rapid exact pentru asa ceva. Edited September 16, 2013 by demiicaros
GuitarSilviu Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Mie imi plac ambele.Ce editor ai folosti pentru primul clip? Caut ceva simplu si rapid exact pentru asa ceva. sony vegas ,incearca
Castal Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 Mie imi plac ambele.Ce editor ai folosti pentru primul clip? Caut ceva simplu si rapid exact pentru asa ceva. Multumesc mult! Am folosit Sony Vegas 11. Foarte simplu nu pot sa spun ca a fost, trebuie sa te obisnuiesti putin cu programul, dar pe urma va fi ok. Mie mi-a luat mult timp sa potrivesc sunetul pe clip si apoi sa aliniez clipurile. Si la sfarsit dureaza ceva pana se salveaza clipul. Il recomand, dar nu pot sa spun ca a fost simplu si rapid.
Dan Damian Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Misto. Ai putea sa mai lucrezi la timing, ca sa fii intotdeauna calare pe timp. La solo-uri mai ramai in urma si apoi grabesti ca sa compensezi. Dar tot e misto, tine-te
Castal Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 Misto. Ai putea sa mai lucrezi la timing, ca sa fii intotdeauna calare pe timp. La solo-uri mai ramai in urma si apoi grabesti ca sa compensezi. Dar tot e misto, tine-te Multumesc! Asta e tipul de comentariu pe care il asteptam, si cu bune si cu rele, ca sa stiu la ce sa mai lucrez. Sunt deschis si la eventuale colaborari.
Recommended Posts