adore Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Caut intrumentist (bas, chitara, clape) cult, adaptabil, comunicativ, modern, independent si major, sa fenomenul indie si sa aibe un bagaj muzical interesant. DA: alternativ, indie, british rock, trip-hop. NU: metale, hard&heavy, punk, blues, country, etno. Grupul aDore este aici: www.facebook.com/aDoreOfficial www.reverbnation.com/aDoreOfficial Cei interesati sa imi lase PM cu date de contact, preferabil ID de mess.
adore Posted September 10, 2013 Author Posted September 10, 2013 (edited) A fost omis un cuvant: "sa cunoasca fenomenul indie". Nu sunt impotriva niciunui stil din cele enumerate dupa "NU", dar chiar nu se potrivesc cu muzica mea. Doar atat! As vrea ca mesajele pe care le primesc sa fie insotite de o descriere a activitatii de pana acum, a preferintelor muzicale si a "dotarii", eventual insotite de inregistrari, pentru ca altfel eu nu am de unde sa stiu daca "ne potrivim" De preferat, sunt interesat de basist care sa stie si clape (chitara optional)... Edited September 10, 2013 by adore
adore Posted September 10, 2013 Author Posted September 10, 2013 (edited) aDore a fost formata in Berlin, apartine culturii underground germane. Acum este in Romania datorita mie, pentru ca mi-am dorit mult sa cant in limba in care am invatat, dar concertam mai mult in Europa... Toate astea sunt scrise in profilul de pe fb. Edited September 10, 2013 by adore
adore Posted September 13, 2013 Author Posted September 13, 2013 (edited) Precizari/conditii: 1. cei interesati sa fie din zona Muntenia: Targoviste sau imprejurimi; 2. concertele si repetitiile sunt doar in weekend; pentru ca avem destule concerte in strainatate, este de preferat ca muzicianul ales sa fie major (+18)! 3. avem studio si aparatura de concert proprii; 4. preferam un basist care stie si la clape (sau invers), si sa aibe instrumente (mai putin amp de bass). IMPORTANT: cei interesati sa apartina curentului indie/brit pop, exclus "adaptari" pe parcurs pentru ca nu este timp! Edited September 13, 2013 by adore
adore Posted August 5, 2014 Author Posted August 5, 2014 ... revine in actualitate: cautam multi-instrumentist (chitarist-pianist) care sa cunoasca si sa apartina curentului INDIE! Asteptam PM cu demo sau link cu inregistrari personale.
klaws Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 De erai in Cluj, sau in Bucuresti unde am cautat 2 sapt trupa... !!! 1
adore Posted September 2, 2014 Author Posted September 2, 2014 (edited) Stii cum e cu muntele si cu Mahomed? Sunt aici unde mi-e bine si unde am tot ce imi trebuie, mai putin oamenii potriviti pentru ceea ce cant eu (pentru ca... mentalitati depasite, atitudini demne de alte secole, sau cum se zice... vintage ) Edited September 2, 2014 by adore
klaws Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 (edited) 'ipstări si alte cele, intelectuali si cocalari si asa mai departe. ) Edited September 3, 2014 by klaws 1
Recommended Posts