TB_TM Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 (edited) http://cgi.ebay.de/DIMAVERY-FR-321-E-Gitar...1QQcmdZViewItem Umbland aiurea pe eBay.de am dat peste treaba asta... o copie Dimavery destul de fidela dupa grg270; headstock-ul difera doar. Imi cam face cu okiul... pareri... a avut pana acum cineva vreo kitara Dimavery?... Edited October 31, 2006 by TB_TM
marcel Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 am mai vz discovery d-astea..n-ash da banii pe asa ceva...sincer...
Guest MrJackson Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Erau la muzica intr-o vreme. Nici mie nu mi se pare mare afacere. Adica nu valoreaza mai mult de 150 de euro.
vektor Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Au in Senia ... si nu prea imi plac ... par "cheap".
ilun Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 am un prieten care are un strat dimavery hss, si vreau sa spun ca are un grif surprinzator de comod si mi-a facut mare placere sa cant pe chitara aceea...am mai incercat un flying v dimavery care nu m-a dat pe spate, faza e ca trebuie schimbate musai dozele pt ca cel putin la stratul ala nu prea sunau a ce trebuie...insa constructia si finisajele erau bine realizate, o chitara ff capabila pentru pretul sau.
Guest Baumwolle Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Sfatul meu e sa nu-ti iei chitara cu Floyd la banii aia... Nu de alta, dar o sa dai cu capul de toti peretii...
Guest MrJackson Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 (edited) Nu de alta, dar o sa dai cu capul de toti peretii... Cu capul ei, evident... mai tarziu o sa dai si cu corpul, de nervi Edited November 1, 2006 by MrJackson
LORD-C Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Sfatul meu e sa nu-ti iei chitara cu Floyd la banii aia... Nu de alta, dar o sa dai cu capul de toti peretii... Corect... desi la banii aia, kit ca o pui pe perete ca decor p eurmasi tot face
TB_TM Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Damn!! era 165e acum e 131 http://cgi.ebay.de/Dimavery-FR-321-E-Gitar...1QQcmdZViewItem
Recommended Posts