www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Caut Straplock Original Epiphone

Recommended Posts

Posted (edited)

Caut sistemul de straplock original de la Epiphone (presupun ca au un singur model).

Atasez o poza cu ce-a mai ramas din al meu, dar evident ma intereseaza setul complet cu tot cu saiba si piulita, doua bucati. Nu ma intereseaza partea care vine montata pe chitara, vreau numai cele 2 bucati mobile care se prind pe strap. Adica astea.

Nu ma intereseaza alte modele daca montarea/folosirea lor presupune schimbarea 'pinilor' de pe chitara.

post-9969-0-17300400-1377441995_thumb.jpg

Edited by sam
  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Le-am gasit intr-un final, deci nu mai este valabil :wee:

Totusi, as mai avea nevoie de cei doi pini care se monteaza pe chitara (fara suruburi si garnituri) dar exact modelul care sa se potriveasca cu straplock-urile de mai sus. Nu stiu daca sunt la fel de toate Epiphone-urile, ar trebui incercat.

Ce vreau sa fac? Practic mi-am echipat strap-ul cu straplock-urile de mai sus dar as vrea sa-l folosesc pe rand si la alta chitara. Insa asta nu e posibil decat daca-i schimb pinii cu unii compatibili cu straplock-urile. Sper ca m-am facut inteles :)

Oricum nu prea sper sa-i mai gasesc si p-astia, dar cine stie. Eventual dau la schimb alti pini plus o diferenta simbolica pentru deranj.

Edited by sam