www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Am nevoie de ajutor

dass101

Recommended Posts

Guest MrJackson

Poti sa stai calm... nu gasesti. Si eu am cautat la un moment dat si nu are nimeni. Facusem si topic pe forum dar fara vreun succes. Stiu ca jacksonman si-a adus de pe afara. Incearca sa dai de el.

Da, stiam ca mihnea si-a adus de afara, ideea e ca si eu am comandat dar nu au venit si nu imi permit sa mai astept.

Astea de la conex sint suspect de ieftine. O chestie similara costa la stewmac 5 $. Si am gasit in princ la un magazin din Buc (tb sa ma duc sa le vad) tot pe la vreo 300 mii.

Am fost la conex, arata extrem de ieftin alea, nu le-as pune in nici un caz pe case-ul meu de 20 kg cu efecte de 1000 E in el. Am luat unele din alta parte, insa sint extrem de scumpe (in jur de 500 mii) Par a fi ff solide, si in concluzie am luat doar 2, nu 4 cum intentionam initial (pun doar pe o latura, nu si pe laterala) Daca e cineva interesat va spun de unde sint luate.

Din pacate nu pot pune poza.

Le-am luat de la un magazin care se cheama Charma Connect, de la eroilor cum mergi spre academia militara pe stinga.

Intimplator patroana este vara-mea :), nu stiu exact cit costa la "oficial" din pacate, cred ca in jur de 500 mii buc.

Are si din alea cu fluture, pt case-uri mai mari si mai profi.

Guest MrJackson

Uite acu mi-a picat fisa ca probabil puteai gasi si la Muzica d-astea. :)

N-au... sau n-aveau ca am cautat eu. Au doar balamale :)