Guest Mihnea93 Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Bassist si tobosar cauta un chitarist si un vocalist pentru a pune bazele unei formatii de hard rock/ heavy metal. Amandoi avem instrumentele noastre si cantam de mult timp impreuna. Cautam niste persoane cu care ne putem imprieteni si cu care ne si putem distra facand muzica. Contact: mihnea.stefan21@gmail.com Va multumim pentru interes!
Florin1981 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Salut, din Bucuresti ? Cam ce stil abordati da-mi niste exemple ca sa mi fac si eu o idee eu sunt chitarist
Guest Mihnea93 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Salut, da, din Bucuresti. Probabil vom merge mai mult pe heavy metal. Cu vechea formatie, cantam niste coveruri de la Black Sabbath, Metallica, Guns n Roses, AC/DC, dar aveam si niste melodii compuse care mergeau spre heavy.
Florin1981 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Mersi de raspuns, ca idee aveti ceva inregistrat sa ne facem o parere ceva ?
Guest Mihnea93 Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Cu multa placere:), imi trebuie putin timp sa le caut, pentru ca am avut probleme cu computerul si nu stiu inca unde sunt... postez imediat cum gasesc
Bogdan_83 Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Salut, Ti-am trimis e-mail pe mihnea.stefan21@gmail.com In caz ca nu il primesti da-mi un PM aici. Bogdan
Arcalean Theodor Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Salut! Noi suntem 2 chitaristi, si cum ma gandeam ca o formatie de metal ar trebui sa aiba 2 chitaristi ma gandeam ca am fi noi potriviti ..avem si noi vreo cateva melodi compuse
killer24 Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 dati-mi un telefon cand puteti .....0721857626 vocalist si chitarist available
Recommended Posts