Shorique Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 (edited) Chitara este intr-o stare excelenta, pachetul include: - toc (Epiphone) - cheite in baie de ulei cu sistem de fixare - stativ - curea Dunlop (in cromatica instrumentului) - sistem strapblock Dunlop - doza de spate schimbata (EMG - 81 TW Active) Poate fi testata doar in Bucuresti, pretul NU este negociabil Edited July 29, 2013 by Shorique 1
prophet Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 http://www.thomann.de/ro/search_dir.html?sw=zakk+wylde&x=-154&y=-92 ORIENTATIV CA PRET
alzayr Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Salut! Nu crezi ca ar trebui sa regandesti putin pretul? Esound.ro aduce chitara asta cu 2500 Ron la comanda. Tocul mai face 250-300 ron nou. Poate imi scapa mie ceva si din cauza asta nu ies bine cu pretul Bafta!
skoda73 Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Salut! Nu crezi ca ar trebui sa regandesti putin pretul? Esound.ro aduce chitara asta cu 2500 Ron la comanda. Tocul mai face 250-300 ron nou. Poate imi scapa mie ceva si din cauza asta nu ies bine cu pretul Bafta! Nici mie nu-mi iese calculul,probabil stam prost cu matematica!
Shorique Posted July 29, 2013 Author Posted July 29, 2013 multumesc pentru mesaje, o ofer la pretul de pe Thomann (2600 lei) tocul, doza si sistemul de chei consider ca vor compensa diferenta uzajului
marcovici Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 daca omul doreste sa o vinda cu 5000 ron este dreptul lui !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2
alzayr Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 daca omul doreste sa o vinda cu 5000 ron este dreptul lui !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Daca nu ma insel, conform regulamentului, un obiect SH nu il poti vinde cu un pret mai mare decat cel de achizitionare din magazin. 1
alikantu Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 (edited) Si totusi exista unele obiecte a caror valoare depaseste pretul de retail, spre exemplu, o chitara Tenson de 400 lei cu tot cu amp semnata de Steve Vay, sunt convins ca ar depasi valoarea de retail dar tu nu o poti vinde decat cu un pret mai mic...+ exista libertatea fiecarui individ de a dispune in mod liber de bunul sau. Pretul mai mare sau mai mic, decat retail-ul nu ar trebui sa fie modificat decat de un admin (moderator) in urma unei discutii cu vanzatorul sa stabileasca motivul pretului, etc... Scuze de postul lung si offtopic dar sunt N astfel de postari cu preturi prea mari si eu unul nu le vad rostul. Spor la vaznare in rest. UP! Edited August 3, 2013 by alikantu
Shorique Posted August 3, 2013 Author Posted August 3, 2013 cum spuneam.... pretul final este de 2600 lei, ii invit pe cei interesati sa o testeze/vada/auda
Herciu Remus Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 semnata de Steve Vay de Steve Vay nu sunt sigur..dar poate daca e semnata de Steve Vai ii creste pretul
Recommended Posts