www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

alikantu

Active Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by alikantu

  1. Pretul revine la 500 lei. chitara LTD de 1.800 la pret de harley benton.....
  2. vineri a trecut. Pretul urca la 700 lei.
  3. 500lei pana vinari! e o chitara de 1.800....
  4. se da cu 600 lei pana vineri! forma este ARCHtop!!!
  5. 650 lei ca am mare nevoie. Hai hai!
  6. chitara se vinde cu 800 lei din pricina unor investitii ce necesita acoperire.
  7. schimburile cu chitare SG raman in picioare.
  8. Pretul revine la 600 ambele.
  9. Pretul chitarei revine la 1200 lei.
  10. dozele se vand cu 600 lei ambele 350 fiecare!
  11. chitara plus dozele se vand pentru 1.800 lei!
  12. Pentru schimburi as prefera ca forma SG-uri.
  13. Pret: 1300 Localitate: Bucuresti Contact: pm/ mail Link producator: http://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-ltd-mh-53_p364.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Va salut! Dupa cum scrie si in titlu, scot la schimb/ vanzare chitara LTD MH-53 negru. Instrumentul se prezint in stare excelenta, dozele sunt ESP care se aud bine, bridge-ul Floyd Rose tine acrodajul destul de tapan. Specificatii: bolt-on, corpul din basswood, neck maple + fingerboard, cheite ESP, FR special bridge, locking nut., 5 way switch, 1 vol si 1 ton, 24 taste XJ. La schimbrui se poate adauga un set de doze Gibson Tony Iommi (https://forums.rgc.ro/topic/109557-gibson-tony-iommi/#entry932009), in functie de oferte. Va multumesc si va doresc spor in continuare!
  14. Pret: 400 Localitate: Bucuresti Contact: pm/ mail Link producator: http://store.gibson.com/tony-iommi-signature-humbucker/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Va salut din nou! Vand o pereche de doze gibson Tony Iommi, astfel cum precizat si mai sus. Dozele sunt in stare foarte buna, functionalitatea este la maxim. Pretul cu care se vinde fiecare doza este de 400 lei. Daca se cumpara setul pretul este de 750 lei. Preturi thomann: http://www.thomann.de/ro/gibson_tony_iommi_bc.htm, http://www.thomann.de/ro/helpdesk_shipping.html?sid=c740ae3aa3a53fdc0c0d54f6a124a473. Pentru schimburi se adauga un LTD MH-53 negru, separat dozele nu se schimba. Va multumesc si va doresc spor in continuare!
  15. Chitara este disponibila si pt. vanzare la pretul de 2.000 lei negociabil in limita bunului simt. Explicatie pret: doze Tony Iommi: http://www.thomann.de/ro/gibson_tony_iommi_bc.htm, sh evaluate la 800 lei. case: 200 lei. chitara 1.000 lei, descriere intrument (lemn, pots, etc.) mai sus. Spor in continuare!
  16. de preferat la schimb sunt formele SG, LP si superstrat. Nu exlud si altele dar sunt ai reticent, Spor in cotinuare!
  17. Ms de up. Desi eram destul de sigur ca nu au vb cu Grosmann pt o chitara personalizata, acum nu mai am nici un dubiu (rezist la rautati dar incerc sa le evit pe cat posibil si nu sunt chiar asa sensibil:D) totusi, revin si arat ca instrumentul pe care eu il am, este facut de grosmann dupa un model ken lawrence, nimic mai mult:) Ms inca o data!
  18. Asa cum am precizat mai sus, chitara a avut pretul initial de 1.400 lei la care se mai adauga dozele Gibson Tony Iommi, pragus de os, case, pots alfa de 500k, straplock si setup jos fara buzz. Sa pun un pret imi este frica de oamenii de pe RGC data fiind bine-cunoscuta rautate a acestora (nu generalizez dar in principiu treaba e cunoscuta din pacate) si mi se pare aiurea sa pun un pret de 2.500 lei pt o chitara care merita dar nu scrie pe ea Gibson, Ibanez, Fender, etc....las la bunul simt al omului. De precizat ca nu o schimb cu Ibanez Gio sau altele asemenea. Va multumesc si doresc Spor in continuare!
  19. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: pm / mail Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Va salut din nou! Vin in fata voastra cu speranta de a schimba o chitara model explorer (Ken Lawrence - James Hetfield) facuta de Grossmann. Chitara a juns la mine in urma unui schimb dar din pacate nu prea ma inteleg cu ea asa ca.... Specificatii: Corp: mahon - o singura bucata; Neck: maple; bolt on; Griff: palisandu; Taste: medium jumbo sau pe acolo; Frets: 24; Bridge: fix Pragus: os Cheite: Golden, copie grover dar tin bine acordajul mai ales ca nu are floating; Doze: Gibson Tony Iommi Pots: alfa 500k Case: warwik rockcase. straplocks. Acestea sunt specificatiile de care am fost informat ca ar fi ale instrumentului. Chitara arata si suna intr-un mare fel dat fiind corpul de mahon dintr-o singura bucata si dozele care sunt destul de cunoscute (sau daca nu go youtube:D sau la mine sa auziti), griff-ul se simte bine la mana, este destul de ingust si merge bine la rocareala. Astept oferte de shcimb in jurul unui pret raportat la cele precizate mai sus. Va multumesc si va doresc Spor in continuare!
  20. 1.400 lei sau schimburi cu alte chitare.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.