www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

alikantu

Active Members
 • Posts

  34
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

4309 profile views
 • TZB

alikantu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

31

Reputation

 1. Pachetul este redus la pretul de 1600 lei si chitara + doze la 1200.
 2. Am cutiuta ei in care a venit si parca scrie si pe doza pe spate, nu mai tin minte, dar daca e cineva interesat o sa le desfasc si pun o poza cu ele sa se vada ce doze sunt, nu am tendinte de fraudare a cumparatorului binevoitor. Spor!
 3. Pret: 1800 Localitate: Bucuresti Contact: pm/mail Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Va salut! Am pus la schimb chitara Epiphone SG 400 worn brown, echipata cu cheite Grover, doze DM PAF 36 anniversary in neck si Gibson 490R in bridge. La pachet se mai schimba si cub Mustang I pentru ca vreau chitara bass + cub, daca se schimba doar chitara, pleaca fara cub, si invers... https://forums.rgc.ro/topic/115037-chitara-electrica-epiphone-sg-400-si-mustang-i-pe-chitara-bass/ Mai sus este link-ul in care se pot vedea pozele si link pt amp demos. Am rugamintea ca adminii sa nu-mi stearga topic-ul nici de aici nici de acolo, motivul pentru care l-am pus ulterior si aici fiind faptul ca poate cineva se uita doar pe chitare electrice nu si pe bass si exista posibilitatea sa aiba asa ceva de schimb din etc. motive. Va multumesc anticipat si va doresc SPOR in continuare!
 4. Pret: 1800 Localitate: Bucuresti Contact: pm/mail Stare: Nou Accept schimburi: Accept schimburi Va salut! M-am decis imi schimb chitara pe un bass, vreau de mult dar in sfarsit... Chitara este un epiphone SG400 worn brown in stare buna de functionare cat si in stare buna dpdv vizual. In partea de jos, in dreptul potentiometrilor prezinta o ciobitura insa nu e ceva grav si nu afecteaza cu nimic cantatul. Are pe ea montatae doze DiMarzio PAF 36'th anniversary in neck si gibson 490 R in Bridge. Suna dementioal ambele si pe chitara SG nu mai zic... La pachet se schimba impreuna cu un cub Fender Mustang I, multiple setari, etc...vedeti in linkul de mai jos Acestea fiind zise, as dori un schimb cu o chitara bass de o valoare aproximativ similara cu cea a produselor pe care le vand. DE PRECIZAT ca as vrea si un cub de bass, in caz contrar chitara se da pe chitara si cubul pe cub. Pretul de 1.800 lei include chitara, dozele cat si si amplificatorul. Va multumesc si va doresc SPOR in continuare!
 5. Pretul revine la 500 lei. chitara LTD de 1.800 la pret de harley benton.....
 6. vineri a trecut. Pretul urca la 700 lei.
 7. 500lei pana vinari! e o chitara de 1.800....
 8. se da cu 600 lei pana vineri! forma este ARCHtop!!!
 9. 650 lei ca am mare nevoie. Hai hai!
 10. chitara se vinde cu 800 lei din pricina unor investitii ce necesita acoperire.
 11. schimburile cu chitare SG raman in picioare.
 12. Pretul revine la 600 ambele.
 13. Pretul chitarei revine la 1200 lei.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.