Borsec Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Deoarece am vazut multi vocalisti (unii foarte tari) care ne propun inregistrari pentru aprecieri, si multi care sisi cauta trupe, precum si multe trupe care cauta vocalisti, propun organizarea unui duel al vocalistilor. Stiu ca este un site de chitaristi, dar cred ca ar fi interesant proiectul asta, sa nu mai vedem posturi gen "va place vocea mea ?" sau "cautam vocalist, postati inregistrari". Ca desfasurare, se propun saptamanal negative de diferite dificultati sau genuri (eventual plasate in foldere separate) si fiecare intra si voteaza. Ce spuneti ? Pentru inceput , va propun urmatorul negativ, pentru cei care doresc sa inceapa : Bon Jovi - It's my life 5
reborn579 Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 da uite, ce idee faina. abia astept sa vad. adica sa aud
alzayr Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Propun ceva. Pretendentul nu trebuie sa se apropie de cel care canta melodia originala ci sa il depaseasca. Cu alte cuvinte, sa interpreteze o varianta proprie. Este plictisitor si injositor sa imiti, fi TU.
Guest ANDREI28 Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 (edited) It's My Life.mp3 Edited July 30, 2013 by ANDREI28
Borsec Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 Hmm not bad ! Mult mai bine ca mine, oricum ...
Guest ANDREI28 Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 S-au laudat multi si chiar au apreciat initiativa, dar n-a mai postat nimeni o alta varianta...
Recommended Posts