JohnMetal Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 (edited) In Sibiu. Incepand din octombrie. Vreau sa incercam ceva. O sa vina si un bassist. Daca ne adunam ca sa ne strangem poate iese ceva. Sala de repetitii gasim. Numai sa vrem sa cantam. N-am pretentii la experienta, nici eu nu-s prea departe. Vom face si ceva cover-uri, ca sa ne obisnuim unu' cu altu' si poate merge treaba. Apoi, fiecare e liber sa creeze. Tobare, te-asteptam! Noroc! Edited July 22, 2013 by Ionutz92
BlackSS13 Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 daca erati in brasov sau bucuresti poate ma bagam eu dar sibiu e prea departe de mine oricum bafta in continuare
JohnMetal Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 Multumesc omule! Tinem legatura, intr-un an o sa termin scoala in Sibiu si se mai schimba datele problemei. Mergi la Rockstadt Extreme Fest?
BlackSS13 Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Pe bune si tu esti a 12-a ? ) La Rockstadt nu pot sa vin s-ar putea sa ma duc la Bodom
katurev Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Hihi.. multa lume la ultimul an de liceu aici.. poate ne vedem dupa ce luam bacu la o cantare sa sarbatorim.
JohnMetal Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 Peste un an termin facultatea...mi-ar fi placut sa termin liceu' De o cantare nici nu se pune problema, facem Hai noroc!!
Recommended Posts