www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

BlackSS13

Newcomers
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BlackSS13

  1. Tobosar din Brasov , "liber de contract",caut proiecte . Genuri abordate : metal (metalcore,post-hardcore,nu-metal,alternativ,stone metal,power metal,folk metal etc) + rock-ul si subgenurile sale(alternativ,grunge,hard rock,etc), EXCLUS trupe tribut.
  2. Salutare lume ! Cautam chitarist (solistica)/clapist/programator pentru o trupa de melodic metalcore/nu-metal/alternativ in zona Brasov,avem melodii proprii si chitaristul/clapistul/programator trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii elementare: -sa aibe echipamentul sau . -sa aibe timp de 1-2 repetitii pe saptamana. Alte detalii pe privat .
  3. Salutare lume ! Cautam basist pentru o trupa de melodic metalcore/nu-metal/alternativ in zona Brasov,avem melodii proprii si basistul trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii elementare: -sa aibe echipamentul sau . -sa aibe timp de 1-2 repetitii pe saptamana. Alte detalii pe privat
  4. Setul s-a dat ! A mai ramas scheletul la pretul de 400 de lei negociabil !
  5. Up ! S-au dat cinelele si pretul scade la 2300 de lei negociabil !
  6. Pret: 2500 RON Localitate: Targoviste Contact: 0726061901 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand set profesional de tobe Gretsch Catalina Club Rock 24" Specificatii: -7 straturi de Mahon cu unghi de 30 de grade -in perfecta stare (exceptand zgarieturil), fara lemn umflat,udat sau crapat -setul vine insotit de 2 stative de premier (unul pe care se tine premierul si unul pe care se tine tom-ul dar la cererea cumparatorului pot sa-i dau si tom-holderul original + un stativ) , un stativ de fus Stag si un rack de tobe electronice Yamaha (fara cleme) care este rezistent + 2 cinele Meinl HCS (crash de 16" si crash-ride de 18") iar toba mare are o fata de bataie Remo Powerstroke Pro Bass de 24". Dimensiunile: 24 x 14" bass drum 12 x 8" tom 16 x 16" floor tom 14 x 6 1/2" snare drum Setul il vand deoarece nu-l mai folosesc si se pune praful pe el aiurea , asa ca vreau sa ajunga pe mana unuia(uneia) care poate sa aibe grija de el si sa-l utilizeze mult mai bine decat mine ! Se poate testa si de preferat ridica din Targoviste ! Pentru mai multe detalii puteti sa ma sunati la numarul 0726061901 ! (dar nu la ore absurde).
  7. Au mai ramas doar fetele si pedala de la Ddrums pe care le dau la 250 pe ambele !
  8. Cautam instrumentisti (chitarist,basist si mai ales vocal) pentru o trupa cu influente de metalcore/alternativ/melodic-hardcore in Brasov sau imprejurimi care pot sa fie activi in trupa. Avem o sala cu toate utilitatile unde putem sa repetam si sa inregistram ! Cautam oameni seriosi si dornici de munca.De preferat fiecare sa aibe sculele lui ! Pentru mai multe detalii si contact : 0726061901 (Florin)
  9. Cautam trupe interesate de o sala de repetitie/studio si pentru impartirea chiriei asupra salii. Sala este situata in zona Aulei, etaj 4, izolata fata de alte birouri, perfecta pentru repetitii si inregistrari. Sala are 2 camere(camera principala+anexa), izolata de sunetul stradal, cu toate utilitatile+grup sanitar. Pretul este de 200 de lei(negociabil)/ luna per trupa. Pentru detalii si contact: 0726061901(Florin) 0755841431(Paula)
  10. up ! doar saptamana asta voi lasa pretul la 400 de lei ! Profitati cat inca frige !!!
  11. Pret: 0 RON Localitate: Targoviste Contact: 0726061901 Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand URGENT urmatoarele componente de tobe : -Pedala simpla Ddrums DXP - 200 de lei -Pedala simpla Music Store (trebuie unsa si reglata) - 50 de lei -Fete de toba (22" 12" 10" prima de la Masters si ultimele 2 de la Mapex) -100 de lei toate 3 -Premier Millenium MX700 - 200 de lei -Pad electronic Yamaha TP-60 + sistem de prindere + cablu -75 de lei ! Preturile sunt NEGOCIABILE si componentele le puteti testa/ridica in Targoviste ! Daca cineva doreste sa cumpere mai multe componente pot sa fac diverse oferte !
  12. a mai ramas un singur pad pe care-l dau cu 100 de lei ! urgent !
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.