Sympthom Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Pret: 30 RON Localitate: Baia Mare Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Accept schimburiVand doza ! M-am grabit sa cumpar doza si am uitat sa cer dimensiunile si este prea mica..
eduard.alexandru Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Cum adică "prea mică"? Dacă cumva te-ai apucat de reparat vreo comunistă, să știi că încape doza în capacul celei vechi. Sau dacă nu ai dozele vechi, ai putea să faci un suport din plastic. 1
Sympthom Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 un hora reghin telecaster.. faza e ca nu e destul de lunga , adica pot prinde doza cu un surub intr-un capat dar in cealalta gaura nu ajunge.
eduard.alexandru Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 un hora reghin telecaster.. faza e ca nu e destul de lunga , adica pot prinde doza cu un surub intr-un capat dar in cealalta gaura nu ajunge. Am înțeles asta. Dar tu ai înțeles ce am scris eu mai sus?
Sympthom Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 da.. pai nu am dozele vechi si de facut suport de plastic nu ma prea pricep.. adica n-am facut niciodata asta , si daca as da cuiva sa faca cred ca mai ieftin as iesi daca imi cumpar alta potrivita.
eduard.alexandru Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 (edited) Îmi vine foarte greu să cred că vorbeşti serios... Îţi e aşa greu să faci nişte lucururi simple sau să adaptezi ceva? Hai, ia şi încearcă până îţi iese. Decupezi, iar apoi corectezi, îndrepţi şi rotunjeşti muchiile cu şmirghel. Spor! Edited July 16, 2013 by draugr 4
stratosaurus Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 un hora reghin telecaster.. faza e ca nu e destul de lunga , adica pot prinde doza cu un surub intr-un capat dar in cealalta gaura nu ajunge. De cate doze de "reghin telecaster" ai nevoie ? una sau amandoua ? Da-mi adresa pe pm si-ti trimit eu, moka.
vio1955 Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Salut! mai ai doza de vinzare m-ar interesa daca o pui la posta fiindca costu e rezonabil astept un raspuns poti pe mail ca aici intru mai rar viorelul@yahoo.com
Recommended Posts