TheZKD Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Pret: 999 RON Localitate: Tg.Mures Contact: PM Accept schimburi: Accept schimburiEste in stare foarte buna , prezinta usoare urme de folosinta, are doar o ''buba'' mica care se vede pe poze ( in fata la stange de bridge ) . Exista mai mult videouri cu acest bass , a apartinut userului Norbie . Atasez si cateva coveruri si poze . Accept schimburi cu chitari electrice de valoare apropiata . Va rog nu poluati inutil topicul , toate ofertele , negocierile , intrebarile PM . Model Name: Vintage Modified Jazz Bass® Series: Vintage Modified Color / Part #: 3-Color Sunburst 032-6600-500 Body Body: Basswood Body Shape: Jazz Bass® Body Finish: 0326600500 Polyester Neck Neck Shape: "C" Shape Number of Frets: 20 Fret Size: Medium Jumbo Fretboard Radius: 9.5" (24.1 cm) Fretboard: Rosewood Neck Finish: Polyurethane Nut Width: 1.5" (38.1 mm) Scale Length: 34" (86.36 cm) Electronics Bridge Pickup: Duncan Designed™ JB101 Single-Coil Jazz Bass® Bridge Pickup Neck Pickup: Duncan Designed™ JB101 Single-Coil Jazz Bass® Neck Pickup Controls: Volume 1. (Neck Pickup), Volume 2. (Bridge Pickup), Master Tone Hardware Hardware: Chrome Bridge: Standard 4-Saddle Tuning Machines: Standard Open-Gear Tuners
TheZKD Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 (edited) Va rog nu poluati inutil topicul , toate ofertele , negocierile , intrebarile PM . Bassul este in continuare valabil Edited July 17, 2013 by TheZKD
TheZKD Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 Intre data de azi ( 22 ) si 29 nu voi fi valabil . Daca cineva este interesat de vanzarile mele voi raspunde la intrebari si oferte dupa 29 . Pentru cei care sunt siguri ca vor sa cumpere cumpere ceva de la mine ma pot cauta prin SMS ( va voi suna ) . Repet , nr. de telefon l-am pus la dispozitie numai pentru cei care au intentii ferme de a cumpara ceva : 0751566256 Valabil , contact pe PM .
giuseppe Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 salut. iti propun un schimb cu un head Marshall MG100fx , head-ul este nou ,fara semne de uzura ,a fost folosit maximum 50 de ore, cumparat anul trecut de la Magazinul de muzica http://www.magazinuldemuzica.ro/MARSHALL-MG100HFX-NEW-_-9130.html
TheZKD Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 Cred ca am fost destul de clar ca ofertele sa se trimita pe PM .
TheZKD Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 A fost dat la schimb. Se poate inchide . Mersi RGC
Recommended Posts