Carlos Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Buna seara ! Am dat si cu incetinitorul, si full-screen, l-am si intrebat pe respectivul, nu mi-a raspuns. Am zis sa incerc aici. Care este ciupitura din acest clip ? ? Imi puteti spune detaliat ? Multumesc, o seara buna !
carnigetot Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 (edited) daca te referi la mana dreapta e extrem de simpla... deget mare apoi aratator,mijloc,mic deodata . Cu degetul mare tot timpul pe 1 si 3, cu restul degetelor pe contratimp + pleznesti corzile pe timpul 2 . Edited June 24, 2013 by carnigetot 2
Carlos Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 Multumesc pentru reply, apreciez..dar n-am inteles mai nimic. O explicatie asa, mai pentru tampitei, se poate ?
Crypto Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 (edited) ai nevoie de acorduri / tab? Edited June 24, 2013 by Cryptopsy
Carlos Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 The Joker - Multumesc ! O explicatie exact pe intelesul meu. Mi-a iesit. O seara buna !
Recommended Posts