otringal Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Pret: 20 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM, sau 0743973415 Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Accept schimburiPrezinta oxid, insa la o adica, se poate lua usor, doar ca nu m-am ocupat si nici nu cred ca mai am solutie prin casa
otringal Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 astea sunt. Daca te referi la denumire, nu eu sunt cel care greseste, pur si simplu asa se numesc atat cele care efectiv se blocheaza, cat si cele clasice. Si n-am vrut sa pun "strap-pins" pentru ca lumea intelege prin asta ferulele cu care se blocheaza strap-lock-urile acelea la care te referi tu. Stiu ca e nasol, dar uite-te oriunde si o sa vezi k asa se numesc si cele clasice si cele care chiar se blocheaza. Oricum, scuze pt confuzie, sunt strap-pins clasice, oricum pozele spun tot.
apocalipsa Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 ma interesa pe mine dar tu aici ai practic juma de set...
otringal Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 ce anume e juma de set? http://www.ebay.com/itm/GENUINE-60s-FENDER-STRAP-END-PINS-TELECASTER-STRAT-BASS-PRE-JAZZ-ESQUIRE-/390608964299?pt=Guitar_Accessories&hash=item5af21bcacb ca nu inteleg. Este un set de strap-pins/locks clasic, de Strat si nu numai.
LucianMitra Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Pai chitara se prinde in 4 locuri cu cureaua, nu stiai? Este jumatate de set ) Eu imi prind cureaua si de corp si de picioare... UP! Super persoana! De incredere si caracter de rara calitate!
otringal Posted July 14, 2013 Author Posted July 14, 2013 multam Lucian! da, pai vad ca numai critici de genul imi primesc la licitatii aia e, dar thanks de up! 1
Recommended Posts