evlk4 Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 Pret: 300 euro Localitate: arad-timisoara Contact: 0723198747 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburivand head peavey 6505+ convertit din combo practic partea de head a fost scoasa din combo si sa construit o alta carcasa de head astfel avem un head de doar 14 kg(asta a fost motivul pt care il cumparasem) de 60 w care suna identic cu fratele cel mare 6505+ de 100 w, mult mai usurel si la unsfert de pret ) functioneaza perfect fara probleme, urla suficient de tare sa poti cinta cu el chiar si pe stadion am si footswitch la el desii ala l am cumparat separat 300 euro poze doar pe miercuri fiindca headul e la timisoara la sala de repetitii iar eu sint din arad Specificatii: - 60 watts (RMS) - Footswitchable lead/rhythm channel select - Effects loop - Separate 3-band EQ on each channel - Separate Resonance and Presence controls for each channel - Two 6L6GC power amp tubes - Lead channel: pre-/post-gain control - Top handle - Five 12AX7 preamp tubes - External speaker outputs - 16, 8, or 4 ohms (switchable) - Rhythm channel: pre-/post-gain, footswitchable Crunch boost - Integrated MSDI™ microphone-simulated XLR direct interface
Recommended Posts