www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pret: 1 RON

Stare: Defect

Accept schimburi: Nu accept schimburi
MARIN COSMIN? din PLOIESTI? , cu nr. de tel:

0734 094 878 !

Daca sunteti contactat de acest "domn" in vederea achizitionarii unui instrument, va rog sa-i acordati atentie deosebita, pentru ca este un:

TEPAR

Posted

In primul rand imi pare rau pentru acest topic, dar nu e imbucurator sa ai parte de lucruri naspa si din pacate cunosc mai multi tobari care la randul lor au luat teapa considerabila din partea "colegilor " ...

Ideea este ca acest "domn" a dorit sa-si cumpere de la mine un set de tobe ... Dupa ce am facut coletele si le-am predat curierului, sun la om sa-i confirm expedierea ... Mai tarziu primesc de la dansu' mesajul cu: " am plecat in Bulgaria ptr. 3 saptamani " ... cand de fapt el avea nevoie de tobe a doua zi ... mda ... noroc cu camionul care inca nu a plecat cu tobele ...

Din fericire pagubele materiale nu sunt mari, dar fiecare dintre noi stie ce inseamna sa visezi la un instrument ( ieftin sau scump ) si pe parcurs sa-ti faci un upgrade etc. motiv pentru care exista si RGC, unde unii fac afaceri, altii cumparaturi, iar altii la randul lor cauta solutia perfecta a momentului ... Nici o problema, dar s-o facem ca lumea.

Lipsa de respect, de incredere, de comunicare, de feedback ... etc.

... iar eu FRAIERUL, i-am pus si 2 fetze de rezerva sa se bucure omu' ...

E trist DOMNILOR TOBOSARI, pentru ca exista si OAMENI intre noi ...

Posted

Multumim de acest topic si .. este trist sa observam ca in aceasta comunitate exista oameni foarte neseriosi . eu sunt fericit ca tot ce am cumparat de pe forum a fost cumparat de la oameni seriosi si m-au ajutat sa imi upgradez kit-ul foarte bine avand in vedere ca nu prea am un buget pentru tobe ..