www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

crysy

Active Members
 • Content Count

  133
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Everything posted by crysy

 1. Buna seara, doresc sa achizitionez un capac ''top 13'' din seria Zildjian A(toate seriile) si K. Daca aveti sau stiti pe cineva , va rog, contact la telefonul afisat sau mesaj! Ofer pret corect in fctie de obiect! Multumesc frumos!
 2. Salutare, ofer spre inchiriere sala repetitii in Cluj, str. Campina 62, latura principala etj 1,dotata complet pt. buna desfasurare ale unor activitati muzicale; individual sau band. Pretul il veti stabili dv-stra,dar va asigur ca va fi cel mai bun pret din Judet in conditiile date/avantajoase. Nu ramane decat sa veniti sa vizionati sala si pretul il veti face la fata locului! Va multumesc si va astept!
 3. crysy

  vând Korg ix300

  Schimb cu unele obiecte!
 4. crysy

  vând Korg ix300

  Salutare...am spre vanzare acesta clapa cu tonuri deosebite ale anilor '95-2000. Este vb.despre un korg ix300 in perfecta stare de functionare! Pt.detalii specificatii suplimentare va rog accesati nett-ul si veti gasi pt.acest model cam tot ce va intereseaza! Va multumesc frumos pt.intelegere!
 5. Buna ziua...am spre vanzare un modul din anii 2000 cu sunete deosebite...Alesis dm pro... Se poate creea orice chit (sound) individual pe orice element cum sa sune...de la premier pana la tom-uri si kick! Se poate monta in rack.Este compatibil cu orice shell-chit complet Alesis! Detalii oricand! Multumesc!
 6. crysy

  vând Tobe Roland HD 1

  Up! Studiu și nu numai!
 7. Bunaseara, Vand acest set tobe Roland hd1 in perfecta stare de functionare. Functioneaza fiecare componenta. Nuca de la fus nu o mai gasesc...dar am improvizat fusul cu un pad de la cele trei tomuri.Functioneaza perfect! Acest set a fost si este pt.studiu in casa si nu numai! In cantari live nu este ceea ce trebuie! F.usor de folosit si chiar de deplasat dintr-o zona in cealalta! Se poate folosi in setarea acestuia "pedala dubla! Acea banda care se vede pe fiecate element a fost pusa pt.a proteja de lovituri cu betele! La achizitionare se va curata si se va preda ca atare! Pretul tobei pt.studiu este de 1290 lei Optional se vinde si scaunul aproape nou- 150 lei si husa troller -190 lei
 8. crysy

  vând Korg ix300

  Update: 1099 lei!
 9. crysy

  vând Korg ix300

  Valabil! Super negociabil! Accept si unele schimburi plus diferenta din partea mea in fctie de oferta! Mulțumesc!
 10. Valabil! Accept si unele schimburi! Mulțumesc!
 11. Am spre vanzare un amplificator Randall cu dif celestion 75W reverb pe arc,etc! Daca prezinta interes va rog mesaj! Imi cer scuze; este vb. despre Celestion g12m de 70w si nu 75w prezentat in titlu si descriere. Mii de scuze! Multumesc frumos!
 12. crysy

  vând Goodmans 12"- 30w

  Sus! Accept si unele schimburi!
 13. Am spre vanzare 2 dif-uri vintage Goodmans 12"- 30W. Pretul este pe bucata! Daca prezinta interes va rog mesaj!
 14. Revine la vanzare...acest modul Alesis. Pret negociabil!
 15. K custom 16'' pret nou- 749 lei
 16. Am spre vanzare urmatoarele: - k-custom fast crash 16" batut de cateva ori (ca nou)- 800 lei. -k-custom fast crash 18" batut de cateva ori - 900 lei - Ride Zultan 20" in stare f.buna -490 lei -Crash Zultan 16" in conditii f.bune - 390 lei -Fus Zultan 14" in conditii f.bune -440 lei. Preturile sunt fixe dar se poate negocia usor la achizitia a minim 2 obiecte! Daca prezinta interes va rog mesaj. Multumesc frumos!
 17. crysy

  vând Korg ix300

  Buna seara, am spre vanzare acest Korg ix300 in perfecta stare de functionare si estetic impecabil. Daca prezinta interes...va rog, mesaj! Multumesc frumos!
 18. crysy

  vând Korg ix300

  Up...999 lei
 19. Salutare...am de vanzare mai multe obiecte fotografiate. Daca prezinta interes pt.cineva va stau la dispozitie cu detalii! Multumesc!
 20. crysy

  Cinele Zultan

  Set Zultan...s-a dat! Raman Zildjian k-custom!
 21. Vand set cinele; ZULTAN - handmade compus din; fus14''; crash 16'' si ride 20''. Pretul pt. tot setul este de 1100 lei. Se pot vinde si separat! Daca prezinta interes...va rog mesaj si va voi trimite fotografii! Multumesc!
 22. Salutare...ofer... Alesis dm10.Se pot vedea in Cluj!
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.