CiocanelBloodyCIocanel Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 (edited) Detalii in link producator. In bani va dau si un set de corzi acustica - Phillip Bosset / cu un extra 0,17, in caz ca vreti sa-l faceti de slide/lap steel, si un nut inaltator pentru a-l transforma in lap steel resonator. http://www.stewmac.c...&xst=1&xsr=3954 Momentan are corzi de clasica - nu intrebati de ce Important: trebuie tinuta in acordaje joase, sub Re. Maxim Open D. Corzile de metal sunt prea tari altfel. Recomand trei semitonuri sub standard. Daca o tineti astfel incat orice coarda sa fie cu un semiton sau un ton mai jos decat standard, cheitele tin acordajul destul de mult. Daca vreti sa cantati slide guitar normal (non-lap) trebuie sa ii inaltati actiunea - actiunea e joasa, cat sa se poata canta normal, lejer, pentru artificii si altele. Nu as da-o, dar am mare nevoie de bani. Am si un lap steel cu tonebar la vanzare daca vreti. Nu reduc pretul ca altfel nu m-ajuta cu nimic. Edited May 22, 2013 by CiocanelBloodyCIocanel 3
Guest Stricatu Andreea Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Hei, scuze, am o intrebare... De ce o vinzi atat de ieftina? Am mai vazut chitari de genul si sunt destul de scumpe... (Ps: scuze sunt incepatoare )
CiocanelBloodyCIocanel Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 momentan s-a rupt o cheita. trebuie să înlocuiesc tot rândul. când reuşesc să fac asta o să revin cu un up. nu se dă până atunci.
CiocanelBloodyCIocanel Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 (edited) UP! 180 - are o problemă la o cheiţă. Cheiţa nu se dezacordează dar s-a rupt plasticul. Edited October 7, 2013 by CiocanelBloodyCIocanel
CiocanelBloodyCIocanel Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 UP! 180 - are o problemă la o cheiţă. Cheiţa nu se dezacordează dar s-a rupt plasticul. schimb si cu un telefon cu wi-fi
Alberto Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Mhm am eu un http://www.gsmarena.com/lg_gd510_pop-2949.php Doar ca n-are wi-fi lasa-mi PM dc te intereseaza
Recommended Posts