andreimetal Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 v`ati tatuat chitarile? vreau si eu sa mi`o fac pe a mea,si nu`sh`tiu cu ce substante ar trebui sa o fac,ca sa nu`mi bat joc de material. am gasit niste hartie de termotransfer (in principiu e pentru imprimat pe material textil) se fac abtibild si se lipesc,dar e cam naspa,pentru ca dupa raman urme. am mai facut o tampenie,pe classica: am luat marcaru` permanent si mi`am personalizat`o ( o sa pun niste poze ca sa`mi vedeti opera). daca privesti din ansamblu,e destul de dragutz,dar daca daca o privesti in amanunt,se vede ca e colorata naspa,cu toate k am incercat kt de bine am putut sa o fac sa nu iasa dungi:p
Guest Distorsed Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Ce sa zic......nice...poate ca cei mai oldskool de pe aici( n-am nimica cu ei i respect, si cu unele chestii chiar sunt de acord ce le spun ei) au sa critice treaba asta.Ideea generala e ca nu trebuie sa exagerezi cu stickerele alea,si mai ales daca se poate ceea ce pui pe chitara sa se poata indeparta pentru ca oricat ar fi de COOL!!! tot pana la urma te saturi...eu am avut pe chitara un iron cross facut din autocolant pt mobila( da...l-am vopsit sh pe ala) si acuma am gasit in piatza un fel de autocolante pentru biciclete..cu tot felu de chestii interesante,oricum dupamine nu trebuie ca ceea ce pui pe chitara sa fie permanent acolo pentru ca si tu iti vei schimba gusturile cu timpul
Victor Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Eu nu te sfatuiesc, insa alegerea e a ta: uite aici cateva mistio: http://www.blackmountainchili.com/guitar_stickers.php
Guest Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Nu stiu cum sa o tatuezi fix da poti sa iti dau un sfat cum sa ii dai un efect frumos si discret si ieftin. Iti trebuie un marker permanent, un sprai, hartie mare, servetele, vata. Acoper cu hartia mare placa de plastic(sau pui scoci pe margini ca sa nu murdaresti plasticul. Mazgalesti(tragi linii) chitara peste tot cu markerul si dupaia iei vata dai cu mult sprai pa ea si incep sa "lustruiesti chitara". o sa vezi cum se intinde culoarea pe corp si ai grija sa acoperi peste tot uniform(tre putina munca). astepti un timp sa se usuce(cam 1 ora) dupa aia stergi ce a ramas neuscat cu servetelul si cu atentie stropesti(apesi usor pe buton) usor si putin fiecare bucatica "vopsita"(o sa iti dai seama imediat ce efect vizual ii da chitarii). o lasi cam o zi sa se fixeze calumea si dupaia iei o carpa sau un sevetel si o lustruiesti. In final o sa ai o chitara mai stralucitoare(la mine are o culoare maronie) cu aspect de galaxie. Chiatra mea e neagra nu stiu ce efecte poate sa aiba asupra chitarilor de alte culori. TRY DIS AT YOUR OWN RISK. Sper ca n-ai inteles(io zic sa o lasi cum e) foloseste o culoare apropiata de culoarea chitarii tale am uitat sa nu folosesti chestia asta pe gif in nici o circumstantza. Si daca nu lustruiesti bine chiatara la sfarsit te risti sa te murdaresti cand canti.
Guest _Theo_ Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Nu stiu cum sa o tatuezi fix da poti sa iti dau un sfat cum sa ii dai un efect frumos si discret si ieftin. Iti trebuie un marker permanent, un sprai, hartie mare, servetele, vata. Acoper cu hartia mare placa de plastic(sau pui scoci pe margini ca sa nu murdaresti plasticul. Mazgalesti(tragi linii) chitara peste tot cu markerul si dupaia iei vata dai cu mult sprai pa ea si incep sa "lustruiesti chitara". o sa vezi cum se intinde culoarea pe corp si ai grija sa acoperi peste tot uniform(tre putina munca). astepti un timp sa se usuce(cam 1 ora) dupa aia stergi ce a ramas neuscat cu servetelul si cu atentie stropesti(apesi usor pe buton) usor si putin fiecare bucatica "vopsita"(o sa iti dai seama imediat ce efect vizual ii da chitarii). o lasi cam o zi sa se fixeze calumea si dupaia iei o carpa sau un sevetel si o lustruiesti. In final o sa ai o chitara mai stralucitoare(la mine are o culoare maronie) cu aspect de galaxie. Chiatra mea e neagra nu stiu ce efecte poate sa aiba asupra chitarilor de alte culori. TRY DIS AT YOUR OWN RISK. Sper ca n-ai inteles(io zic sa o lasi cum e) foloseste o culoare apropiata de culoarea chitarii tale am uitat sa nu folosesti chestia asta pe gif in nici o circumstantza. Si daca nu lustruiesti bine chiatara la sfarsit te risti sa te murdaresti cand canti.
Guest TimeRobber Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Nu stiu cum sa o tatuezi fix da poti sa iti dau un sfat cum sa ii dai un efect frumos si discret si ieftin. Iti trebuie un marker permanent, un sprai, hartie mare, servetele, vata. Acoper cu hartia mare placa de plastic(sau pui scoci pe margini ca sa nu murdaresti plasticul. Mazgalesti(tragi linii) chitara peste tot cu markerul si dupaia iei vata dai cu mult sprai pa ea si incep sa "lustruiesti chitara". o sa vezi cum se intinde culoarea pe corp si ai grija sa acoperi peste tot uniform(tre putina munca). astepti un timp sa se usuce(cam 1 ora) dupa aia stergi ce a ramas neuscat cu servetelul si cu atentie stropesti(apesi usor pe buton) usor si putin fiecare bucatica "vopsita"(o sa iti dai seama imediat ce efect vizual ii da chitarii). o lasi cam o zi sa se fixeze calumea si dupaia iei o carpa sau un sevetel si o lustruiesti. In final o sa ai o chitara mai stralucitoare(la mine are o culoare maronie) cu aspect de galaxie. Chiatra mea e neagra nu stiu ce efecte poate sa aiba asupra chitarilor de alte culori. TRY DIS AT YOUR OWN RISK. Sper ca n-ai inteles(io zic sa o lasi cum e) foloseste o culoare apropiata de culoarea chitarii tale am uitat sa nu folosesti chestia asta pe gif in nici o circumstantza. Si daca nu lustruiesti bine chiatara la sfarsit te risti sa te murdaresti cand canti. chiar is curios cum ar arata chestia asta !
nlkaus Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 chiar is curios cum ar arata chestia asta ! dadada, poze, poze...suna super interesant
Guest Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 O sa incerc sa o fotografiez da tre sa fac rost de camera.
Guest Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Uite pozele. nu sunt prea resite. sunt facute la lumina de bec. daca te uiti atent iti dai seama.
Razvan S. Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 ia uite akum un an ce mi-am facut din folie d pvc autoadeziva , am facut odat un vinil, odat altu
Recommended Posts