catalinsapasu Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Pret: 700 RON Localitate: Bucuresti Contact: catalinsapasu@yahoo.com Link producator: http://rocksmith.ubi.com/rocksmith/en-us/home/index.aspx Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Accept schimburiVand Sony Playstation 3 FAT de 40gb (cu doua controllere) si joc Rocksmith, inclusiv cablu pentru chitara. Pentru cine nu stie, e un fel de Guitar Hero dar se joaca cu o chitara normala. Pret: 700 RON negociabil Trimit si in tara, cu plata in ramburs. Motivul vanzarii: chiar nu imi place ideea de "joc video" pentru chitara. L-am cumparat sa vad ce e de capul lui dar nu m-a atras. La schimb m-ar interesa un looper digitech jamman stereo sau o toba electronica yamaha dd-65. Dar sunt deschis si la alte discutii. Contact: e-mail la catalinsapasu@yahoo.com, reply sau PM.
catalinsapasu Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 Nu va inghesuiti, ca mai las la pret. Am spus doar.
catalinsapasu Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 Up. Veniti cu schimburi. Un bass decent in 5 corzi, un zoom g2.1nu, altceva... eventual dau eu o diferenta.
Recommended Posts