Vlad H. Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Well...ma distram putin cu procesoru si am zis..hai sa inregistrez ceva..o idee de clean backingtack..sau rythm guitar...ce ar fi daca sunt doritori sa mai puna peste ea si altceva..ceea ce doresc..o sa urc MP3 aici..daca cineva vrea Format Reaper sau Wav pentru imporivzatie sa imi zica...Here is my idea. Backing track RGC.mp3 2
Guest antony Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Daca zici ca-i jam , uite ceva asa la prima vedere (auz). Numai bine , Antony si Backing track RGC.mp3
Vlad H. Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 (edited) Foarte misto...foarte...Daca vrea cineva ii dau si progresia de acorduri....Daca vrei sa-mi dai Wav sau mp3...sau iti dau eu si sa reglam in reaper ceva mai bine sa sune mai echilibrat... Imi place...foarte foarte misto...Poate facem si de o melodie din ea.Ș)) Cine stie...sa vina cineva cu Bassu...Hai cu BASSU D Edited April 26, 2013 by Hyplink
Guest antony Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Am sa incerc sa inregistrez din nou , ca am pierdut fisierul in care am tras. Iti voi trimite numai chitara mp3, sa o poti folosi. Numai bine ,
Vlad H. Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 Da-mi WAV daca ai...daca nu si mp3 e bun. lasa-mi pe privat linkul de pe transfer.ro
Guest antony Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Wav nu am cum , deocamdata, pentru ca lucrez pe Mac iar wav este format microsoft. Am sa iti trimit mp3 la calitate mai buna. Succes
Vlad H. Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 Aici este melodia mixata in Reaper...am facut o panoramare si ceva reglaje de volum..Careva cu bassul??? Alte imporvizatii?? RGC Colaboration Hyplink+antony.mp3
Vlad H. Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 Hey hey...este cineva care ar putea sa-mi refaca tobele cu un VSTi mai bun...a mele sunt facute de zoom G2 ..procesor de chitara si suna cam infundat...Daca paote careva ii dau trackul de chitara rythm+solo separat..sau daca poate sa faca alta linie de tobe ar fi superb..
Recommended Posts