alinu_tau Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 (edited) De vanzare o pedala volum Dunlop DVP1 luata de la guitarshop in 27 martie si care dupa vreo 3 saptamani de utilizare in casa (cam 5 minute pe zi) s-a stricat. Cei de la magazinul din Cluj au trimis-o in service la Bucuresti, dar mie nu-mi place cum au reparat-o, functioneaza, dar mi se pare o carpeala ce-au facut. Cine o vrea asa...eventual alte detalii dau pe p.m sau telefonic. Noua a fost 430 lei, are factura, garantie, tot. Pret 200 de lei, stare de uzura normala... unde au disparut informatiile din formularul ce l-am completat??? Telefon 0745548262 Edited April 23, 2013 by alinu_tau Link to comment Share on other sites More sharing options...
alinu_tau Posted April 23, 2013 Author Share Posted April 23, 2013 Propuneti si schimburi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Septi Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Cand spui "carpeala" la ce te referi?Ce probleme a avut inainte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alinu_tau Posted July 31, 2013 Author Share Posted July 31, 2013 Pedala s-a vandut mai demult, imi cer scuze, multumesc RGC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts