Guest Mythbuster Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Trupa Blue Rush cauta vocal in Bucuresti! Cautam o persoana serioasa cu care sa ne intelegem bine si alaturi de care sa putem progresa. Genurile abordate sunt: rock clasic respectiv hard rock (Metallica, Ac\Dc, Guns, etc) iar media de varsta ese de 19-20ani (astfel incat cautam o persoana de varsta apropiata: 17-25 ani). Dorim sa lucram in principal piese proprii (avem 5 piese in acest moment) dar pastram in repertoriu si coveruri . Datorita experientelor anterioare dorim sa ascultam un demo inainte de a ne intalni fata in fata. Contact: FB: http://www.facebook.com/pages/Blue-Rush/119353174839983?fref=ts mail: namian.andrei@gmail.com YahooMessenger: myth_buster93 Telefon: 0742924331 (Mihai) Add Fb: Namian Andrei ( http://www.facebook.com/andrei.namian?fref=ts )
Guest Mythbuster Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Sus!! Cine nu are timp sau posibilitatea de a inregistra un demo este asteptat la repetitii!
killer24 Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 baieti...daca acceptati un vocal "la inceput de drum" dar care vrea sa munceasca destul de mult sunt liber :-??....nu sunt un necunoscator in ceea ce priveste muzica (sunt chitarist, bassist si backing vocals) dar am zis ca poate merge sa lucrez si la voce mai mult. Sunt interesat de oferta voastra din toate punctele de vedere (gen muzical, preferinte, varsta medie, atitudine) asa ca astept sa ma sunati cand aveti timp liber ....0721857626
Dragos - NL Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 dati drumu la piese sa poata fi ascultate la liber
Guest Mythbuster Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Salut! In primul rand multumim pentru interesul acordat! @killer24 : Ti am raspuns prin PM, sper ca ne vedem duminica @Dragos: din pacate nu avem piese inregistrate . Am stat fara vocal o perioada lunga, timp in care am adunat 6 compozitii proprii + cateva la care inca lucram ,insa doar instrumental... . Pot pune o inregistrare veche cu una din piesele noastre, cantata in vechea componenta (vocal & chitara ritm):
Dragos - NL Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 ma refeream la videourile de la Band Profile de la linkul vostru cu facebook
Recommended Posts