Cosu Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 http://electricguitar.50megs.com/ec.htm eu am ramas trasnit cand am vazut asta ... stie cineva cine foloseste o dracie d-asta sa aud si eu un solo facut pe 36 de freturi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hetfield_escu Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Stai ca inca nu a ajuns la urechile lui Malmsteen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted June 19, 2005 Author Share Posted June 19, 2005 si inca una , de data asta un hamer http://electricguitar.50megs.com/virtuoso.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sheriff Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Wicked... finisaj mijto, si cutaway interesant Uite si alte multi-fret-uri (3 octave pe coarda) : 1. Conklin, 8 corzi, 36 de taste, spre 5000 de k0k0 2. Chitara "Rocket a lui Michael Angelo; Charvel la originea ei, parca... 3. LGM Leviathan cu 8 corzi si 30 de taste; LGM fac chitare high-end la preturi surprinzator de mici, in configuratia asta costa "doar" vreo 2300-2400 $. 4. Chitara Skye a lui Uli Jon Roth (p-asta am mai postat-o undeva pe forum parca); Malmsteen a aflat deja, Sky-ul din imagine este o copie facuta special pentru el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LinX Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Washburn-ul mi se pare cea mai interesanta dintre cele de mai sus. 30 de taste pare sa aiba chitara lui Uli Roth, ultimele fiind insa la intervale mai mari de un semiton distanta (probabil ton / interval de tertza), asa ca tot pe 3 octave cred ca e. A fost si la Bucuresti cu ciudatenia asta Am inteles ca are o doza sub grif, sub cea de a 24a tasta, pt a prinde acel punct armonic, insa din poze nu imi dau seama. Malmsteen stiam ca era cu Fender-urile lui cu 21 de taste... cu ciocanele alea de degete si scobiturile din grif presupun ca nu are oricum nici un fel de problema sa intinda coarda un ton jumate pe ultima tasta, pt a obtine octava. Si wtf, dc vrei mai mult de 24 de taste mergi mai bine pe pitchshifter ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sheriff Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Yup, a fost si la Bucuresti (am fost la concertu ala, o fo' fain ) Intr-adevar, ultimele taste sunt plasate la interval de un ton, si exista o a doua doza sub tastiera; Pacat ca cea adusa la Bucuresti n-a fost una din cele cu artwork mai mult pe corp, dar oricum mi-a placut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts