Popular Post bandibalog Posted April 9, 2013 Popular Post Posted April 9, 2013 (edited) Un video cu noua mea achizitie Fernandes Telecaster MIJ, o chitara misto, merci Gelu (GGAmps) am avut incredere in tine si nu m-am inselat! Imi cer scuze pentru sunet, n-am tras si nu am editat in DAW! Edited April 9, 2013 by bandibalog 21
soniaxl Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Chitara in sus , chitara in jos ..... parerea mea e ca in mana ta suna orice chitara !!! Jos palaria 3
Gyzmo Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Excelent Bandi! Putea sa fie MIA, MIK sau poate chiar MIC..suna tot bine. De curiozitate ce radius are modelul tau? nu ma pricep eu la inregistrari din astea, insa e volumul ffff mic....si as fi vrut sa dau mult mai tare la improvizatia ta (cu toate ca volumul meu era la maximum) Un bun contraexemplu pentru cei care sustin ca pe forum ar fi numai guralivi Rock on!
bandibalog Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 Merci Sorin, intradevar e cam mic volumul, puteam sa-l dau putin mai tare dar...gata, am terminat inregistrarea! Despre radius, cred ca e de 9,5 si e ok pentru mine.
karpi Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Foarte fain !!! Dar ...mai fa niste inregistrari sunt curios daca suna ca la Stones cu cele doua doze cuplate ...Start Me Up .
bandibalog Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 Merci, probabil o sa mai fac ceva inregistrari mai incolo...
Recommended Posts