Roxana Nicoleta Ruse Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Pret: 0 RON Localitate: Calarasi Contact: rruse96@yahoo.com Accept schimburi: Accept schimburiCumpar bass electro-acoustic. Nu am pretentii sa arate perfect, doar sa sune bine, deoarece actualul meu bass (electric) suna deocamdata (sper) ca o tigaie. Nu ma Deranjeaza jgarieturile sau loviturile atata timp cat nu afecteaza calitatea sunetului. Sper sa fie cineva interesat sa vanda unul. Accept si schimburi adica ma refer la faptul ca sunt dispusa sa imi schimb bassul electric pe unul electro-acoustic.
leo1984 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 http://forums.rgc.ro/topic/84043-sau-schimb-bass-electroacustic-fretless-hb/ acesta te-ar interesa?
Roxana Nicoleta Ruse Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Am vazut anuntul. Si ma gandeam. Eu tot Harley benton am, la cel electric ma refer. Si tot HB e si chitara mea electrica si asta saraca nu o am decat din ianuarie si nu e aranjata mai deloc. Ma gandesc and i'll get back to you.
Recommended Posts