Csaba Szátvári Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Pret: 65 Euro Localitate: Satu Mare Contact: szatvaricsaba@yahoo.com Link producator: http://www.eminence.com/pdf/Governor.pdf Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburiVand difuzor Eminence - Red Coat - The Governor - Made in U.S.A. - 12", 75W, 8 ohm, 102db. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gombotz Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Difuzorul a fost cumparat de mine direct de la Thoman in Octombrie 2012 si a fost intr-un combo Engl Screamer, in regim de folosire normala. Comboul respectiv, a fost vandut catre Csaba Szátvári, care prefera alt dif in el. Urmele de uzura ale etichetei sunt de la frecarea cu pedalierul ampului, care il tineam in combo pentru transport (mea culpa ) Difuzorul este in buna regula. Csabi este un om mai mult decat serios. Bafta! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnight rider Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Da" boxa marshall care ai luat-o de la mine in 1993 o mai ai? sau stii pe unde e? o vreau inapoi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csaba Szátvári Posted April 2, 2013 Author Share Posted April 2, 2013 Salut Rares! Nu mai e la mine boxa, am vandut-o cu vreo 10 ani in urma lui Cristi Hotca. El se ocupa cu sonorizari... Am numarul lui daca vrei... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csaba Szátvári Posted April 6, 2013 Author Share Posted April 6, 2013 Difuzorul s-a vandut, se poate inchide topicul! Multumesc RGC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts