Guest Nihilist87 Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Salut! Scuze anticipat pentru limbajul tehnic pe care nu prea il am! Am si eu o interfata audio Line 6 UX1 si am avut un mic accident cu ea... Zilele astea, cand sa o conectez la calculator simt ceva suspect cand introduc cablul de USB in placa... Imi iesise plasticul acela micut din USB-ul placii iar din aceasta cauza s-au indoit "pinii" care faceau contact cu mufa cablului. Am incercat eu sa ii indrept dar fara rost... sunt 4 pini / lite (cum le-o zice)... am reusit sa indrept 3, dar al 4-lea s-a rupt. Mai face contact dar se aprinde doar becul rosu... Am si desfacut-o sa vad ce si cum... dar nu mai am ce ii face. Am observat ca USB-ul este lipit direct pe placa. Sincer mi se pare o prostie din partea producatorului, era sa si pierd plasticul... de ce naiba nu l-au lipit cumva ca sa nu iasa afara? Intrebarea mea e urmatoarea: As putea cumpara de undeva doar "unitatea" USB? Sunt putine informatii de genul, daca l-as fi gasit pe google nu as mai fi intrebat aici... abia am gasit si modul prin care sa desfac interfata Daca cineva ar avea informatii utile as fi recunoscator. O zi buna!
FiveseveN Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Se poate cumpăra mufa USB de la orice magazin de componente electronice dar e nevoie de o persoană cu unelte și calificare adecvate pentru a o înlocui.
Guest Nihilist87 Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 E bun atunci, atat vroiam sa aud. I-mi poti spune te rog sub ce denumire sa o caut? Sau in ce sectiune? E mufa din interiorul placii, nu a cablului. As prefera sa o cumpar online, dar nu prea stiu ce sa caut Normal ca nu ma bag eu sa o inlocuiesc... dar am la cine sa apelez...
bbcelrau Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Este mufa usb de tip b mama, http://shop.mecatronica.eu/mufa-usb-de-tip-b/
Guest Nihilist87 Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 FiveseveN, bbcelrau, sunteti domni! Va multumesc!
Recommended Posts