www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutari!

Am primit de la un domn altruist de pe rgc, un set de doze Epiphone, si as vrea sa le montez pe reghinul meu din 70. Chestia este ca nu se potrivesc...cele vechi sunt mai inguste si mai lungi.

Din ce am observat, epiphone-urile nu au acel suport din plastic pe care sunt fixate dozele ci cumva acestea sunt fixate direct in corpul chitarei cu ajutorul a doua suporturi din plastic.

Are cineva asa ceva sau macar idee unde pot gasi, in bucuresti eventual?

Ia sa incerc sa pun ceva poze...

Chitara rosie este reghinul cu pricina cumparat de la un membru rgc iar cealalta poza este de pe net ca sa arat despre ce piesa este vorba...desi cred ca stiti mai bine ca mine...

post-5378-0-46683800-1364380746_thumb.jpg

post-5378-0-28668400-1364380913_thumb.jpg

Sau macar o idee cum as putea monta aceste super doze pe reghinul meu batranel?

Multumesc!

PS. As fi postat numele celui ce mi-a facut asa cadou dar...m-am temut ca poate vrea sa ramana anonim si am zis sa nu fac mai mult rau decat bine....

Posted

Asa....intra-devar, suprafetele difera...

interesanta idee cu fabricarea suportilor din material plastic...am sa analizez si daca reusesc ceva, poistez...

pana atunci, mai atasez cateva poze, cu chitara si cu o doza pusa peste acordaj, intre cele doua doze originale, pentru a se vedea diferenta...

post-5378-0-70590000-1364409331_thumb.jpg

post-5378-0-00159500-1364409358_thumb.jpg

post-5378-0-85849500-1364409406_thumb.jpg

Posted

Salut si multumesc de sfat...chiar ma gandeam ca este posibil si sa trebuiasca sa "sap"un pic in corpul chitarii...sunt din pacate un pic cam in lipsa de timp dar o sa incep cu pasi mici...intai dau jos corzile si scot pickholder-ul sau cum ii spune... apoi o sa vad ce gasesc dedesubt...

Multumesc din nou.

Sanatate