darkskater96 Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Pret: 150 RON Localitate: Radauti Contact: PM / element_2009_skater Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Accept schimburiCumpar ceva un cabinet de 8ohmi sau mai mult.Mi am luat un head de chitara si nu am la ce sa il pun asa ca daca aveti ceva minim 50w cumpar eu.Astept ceva oferte nu vreau sa fie de firma nu stiu ce.Doar niste boxe sau sa imiexplice cineva daca cumpar 1 difuzor si il pun intr o "cutie"si leg 2 firele la intratea mama acela va fi un cabinet?Asteptraspunsuri mersi mult:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuitarSilviu Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Ce model e headu ? cu 150 lei gasesti maxim un combo de 15 w ... sa faci tu un cabinet te poate ajunge la 4-5 mil unu de peste 75w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Septi Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 (edited) Ce model e headu ? cu 150 lei gasesti maxim un combo de 15 w ... sa faci tu un cabinet te poate ajunge la 4-5 mil unu de peste 75w 1.Ce relevanta are ce model e headul? 2.Daca omul atat are de dat de ce te bagi peste topicul lui?Ai vreun cabinet de vanzare? Edited March 19, 2013 by Septi Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratosaurus Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 http://forums.rgc.ro/topic/83590-incinta-boxa/ La banii oferiti vezi incearca aici, si-ti cumperi tu un diff de 12". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts