Guest Nicoara Traian Cristian Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Salutari. Din cate bine stiti, criza ne mananca pe toti si de aceea caut o trupa de coveruri, DE PREFERAT cu un loc stabil de cantat. Sunt baterist de aproape 4 ani si am cam trecut prin o majoritate a genurilor muzicale (recunosc, populara si lautarie nu prea am avut treaba). Am avut concerte pe scene mari cat si scene mici . Precizez ca nu sunt doritor de mii de euro ). Ma multumesc cu sume mici . Va astept sa ma cautati pe facebook (http://facebook.com/NicoaraTraianCristian) sau la 0737-206-304 (pe email nu intru si, de asemenea, nu garantez ca voi vedea posturile de aici). Va postez mai jos si cateva videouri cu mine : Vara Nu Dorm: (se pot observa greseli minore, nu prea am experienta cu inregistratul) Live la Cora Pantelimon :
Guest Nicoara Traian Cristian Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 (edited) Si precizez, acel EVENTUAL inseamna si o trupa de coveruri care canta pe unde apuca , nu am nimic impotriva. Numai sa avem unde canta . Precizez ca am 17 ani si bat de 4 ani . Pentru metalisti, am activat si imi place genul, insa nu folosesc pedala dubla (nu-mi place). Edited March 17, 2013 by Nicoara Traian Cristian
killer24 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 salutare...da-mi un telefon cand poti 0721857626 ....suntem o trupa de hard-rock in formare. ca referinte poti sa te gandesti la bon jovi, alice cooper, skidrow..trupe de genul momentan suntem 2 chitaristi, vocalist si pianist
Guest Nicoara Traian Cristian Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Am primit telefonul. Am precizat clar ca imi doresc o trupa de coveruri .
Guest Nicoara Traian Cristian Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Ce stil de coveruri mai exact ? Nu conteaza . Hai sa vorbim in privat sa vedem daca sunt competent .
Guest Nicoara Traian Cristian Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 De asemenea sunt si cajonist
Recommended Posts