florain Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Pret: 2000 RON Localitate: Tg-Mures Contact: sorasanf@yahoo.com Stare: NouAccept schimburi: Nu accept schimburide vinzare: 2 X Shure SM57 (400 lei / bucata-pret final) 1 X Sennheiser MD421-II (1400 lei-pret final) aceleasi microfoane la pachet (2 buc. SM57, 1 buc. MD421) 2000 lei - pret final prefer sa le dau la pachet in stare perfecta de functionare, sunt folosite in studio (fara praf) ambalate in cutiile originale cei interesati pentru o proba de sunet, in Tg-Mures trimit prin curier, plata ramburs la ridicarea coletului contact si pe privat
florain Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 Shure SM57 prima alegere la inregistrari (sonorizari) ghitara electrica sau premierul din setul de tobe Sennheiser MD421-II este un standard pentru inregistrari (sonorizari) tom-urilor din setul de tobe, de asemenea foarte bun pentru captat sunetul de chitara electrica sau chitara bass
florain Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 mai fac o oferta 2 x Shure SM57 1 x Sennheiser MD421 2000 lei - pret final + mai dau un mixer Behringer EURORACK UB802(la cutie cu alimentator), arata si functioneaza perfect, foarte putin folosit cei interesati, pm
necu' Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Salut, Fara a dori sa-ti stric combinatiile, acele microfoane Shure SM57 pe care le ai la vanzare SUNT FALSE. De unde stiu? Recent mi-am luat si eu unul si a trebuit sa ma documentez foarte bine inainte, intrucat sunt foarte copiate aceste microfoane, fiind atat de vestite. Pe scurt, pe cutia originala, microfonul este pe un fundal negru, NU alb, sitkerul cu logoul "Shure" nu e nici pe departe ca cel din poza.. Pentru mai multe detalii ti-am pus niste linkuri de pe youtube cu microfoanele tale puse langa cele originale: Daca nu te-a convins acest filmulet, incearca In concluzie, daca nu stiai ca sunt false, imi pare rau sa fiu cel care iti spune. Daca stiai ca sunt false......completeaza pe linia punctata.. SPOR LA VANZARE
Razvan S. Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Totul s-ar clarifica, daca l-ar pune pe un cantar , daca ar face poze inside, si 2 din partea cu conectorul xlr si gaurile acelea, si santul din spate de la xlr
Recommended Posts