viobio Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 (edited) Vind acest amplificator ,restaurat de mine,a fost intr-o stare deprolabila,cu foarte multe componente lipsa componente lipsa care au fost montare de mine toate tuburile tanc reverb traf care comanda tancul de reverb difuzoare am schimbat toate potentiometrele toate componentele au fost verificate de mine,ce a fost defect a fost schimbat cu piese de calitate tuburi cu care este echipat acum 4X6L6 CM-STR RUBY 4xECC83 Philips,Telefunken,nos! 2X12AT7 Japoneze!! nos!!,initial am pus Telefunken Ampul este ca nou, Tolexul nu este schimbat ,sa se vada patina timpului Este fabricat in USA, se poate folosi fara probleme la 220V,are selector pt tensiunea de alimentare Este o scula pt cunoscatori pret 1000euro sau 4400lei nu ma intereseaza schimburi sau alte variante se poate proba in Bucuresti contact 0724156363 Edited March 13, 2013 by viobio 2
bure_73 Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Un amplificator care suna absolut fantastic si pt care regret ca nu-i al meu
powerballad Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Salutare! Am apucat sa probez si eu minunatia Nu am multe de zis...mai ales ca este prima oara cand cant pe un twin reverb... Pot spune insa ca reputatia acestuia este justificata... Cel mai dulce, gras si bogat clean asta este! Nu voi intra in detalii...oricine da click pe topicul acesta cu siguranta stie despre ce vorbesc aici. Nu ramane decat sa va invit sa il probati! Dan.
viobio Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 (edited) Dan Sandulescu probeaza ampul,seara trecuta Edited March 15, 2013 by viobio
viobio Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 Vind acest amplificator ,restaurat de mine,a fost intr-o stare deprolabila,cu foarte multe componente lipsa componente lipsa care au fost montare de mine toate tuburile tanc reverb traf care comanda tancul de reverb difuzoare am schimbat toate potentiometrele toate componentele au fost verificate de mine,ce a fost defect a fost schimbat cu piese de calitate tuburi cu care este echipat acum 4X6L6 CM-STR RUBY 4xECC83 Philips,Telefunken,nos! 2X12AT7 Japoneze!! nos!!,initial am pus Telefunken Ampul este ca nou, Tolexul nu este schimbat ,sa se vada patina timpului Este fabricat in USA, se poate folosi fara probleme la 220V,are selector pt tensiunea de alimentare Este o scula pt cunoscatori pret 1000euro sau 4400lei nu ma intereseaza schimburi sau alte variante se poate proba in Bucuresti contact 0724156363 UP!
viobio Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Vind acest amplificator ,restaurat de mine,a fost intr-o stare deprolabila,cu foarte multe componente lipsa componente lipsa care au fost montare de mine toate tuburile tanc reverb traf care comanda tancul de reverb difuzoare am schimbat toate potentiometrele toate componentele au fost verificate de mine,ce a fost defect a fost schimbat cu piese de calitate tuburi cu care este echipat acum 4X6L6 CM-STR RUBY 4xECC83 Philips,Telefunken,nos! 2X12AT7 Japoneze!! nos!!,initial am pus Telefunken Ampul este ca nou, Tolexul nu este schimbat ,sa se vada patina timpului Este fabricat in USA, se poate folosi fara probleme la 220V,are selector pt tensiunea de alimentare Este o scula pt cunoscatori pret 1000euro sau 4400lei nu ma intereseaza schimburi sau alte variante se poate proba in Bucuresti contact 0724156363 Anunt valabil !
Recommended Posts