viobio Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 (edited) Cum spune si titlul vind un combo FENDER TWIN REVERB SILVERFACE ,probabil produs in perioada 1972..1975,deci un amp 100% vintage Ampul se adreseaza cunoscatorilor si colectionarilor. A fost restaurat de mine ,cind a ajuns la mine erea incomplet Componente care au fost lipsa si au fost montate de mine: 4X6L6 CM-STR RUBY 4XECC83( 7025) Philips,Telefunken 2XECC81(12AT7) Philips difuzoare Jensen C12K tanc reverb traf care comanda tancul de reverb bec semnalizare functionare ornament bec suport siguranta footswitch pentru reverb si vibrato,construit de mine Am verificat toate componentele pasive ,bucata cu bucata am schimbat condensatorii de filtraj devalorizati sau uscati rezistentele devalorizate sau intrereupte toate potentiometrele toate partile metalice au fost cromate carcasa si pinza din fata difuzoarelor au fost spalate,nu am schimbat tolexul,sa se vada patina timpului Ampul este ca nou ,mai poate cinta inca 40 de ani,este fabricat in USA ,se poate folosi fara adaptor de 120V/230V,are selector pt tensiunea de alimentare Se poate proba in Bucuresti pret 1000 euro sau 4400lei nu accept schimburi contact 0724156363 Edited March 9, 2013 by viobio 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted March 10, 2013 Author Share Posted March 10, 2013 Alte fotografii cu ampul Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted March 10, 2013 Author Share Posted March 10, 2013 (edited) Alte fotografii cu ampul Nu pot sa le incarc,am probleme cu calculatorul,sorry Edited March 10, 2013 by viobio Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted March 11, 2013 Author Share Posted March 11, 2013 (edited) Alte poze din timpul restaurarii Edited March 11, 2013 by viobio Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted March 25, 2013 Author Share Posted March 25, 2013 UP! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted March 26, 2013 Author Share Posted March 26, 2013 Cum spune si titlul vind un combo FENDER TWIN REVERB SILVERFACE ,probabil produs in perioada 1972..1975,deci un amp 100% vintage Ampul se adreseaza cunoscatorilor si colectionarilor. A fost restaurat de mine ,cind a ajuns la mine erea incomplet Componente care au fost lipsa si au fost montate de mine: 4X6L6 CM-STR RUBY 4XECC83( 7025) Philips,Telefunken 2XECC81(12AT7) Philips difuzoare Jensen C12K tanc reverb traf care comanda tancul de reverb bec semnalizare functionare ornament bec suport siguranta footswitch pentru reverb si vibrato,construit de mine Am verificat toate componentele pasive ,bucata cu bucata am schimbat condensatorii de filtraj devalorizati sau uscati rezistentele devalorizate sau intrereupte toate potentiometrele toate partile metalice au fost cromate carcasa si pinza din fata difuzoarelor au fost spalate,nu am schimbat tolexul,sa se vada patina timpului Ampul este ca nou ,mai poate cinta inca 40 de ani,este fabricat in USA ,se poate folosi fara adaptor de 120V/230V,are selector pt tensiunea de alimentare Se poate proba in Bucuresti pret 1000 euro sau 4400lei nu accept schimburi contact 0724156363 anunt valabil Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted March 27, 2013 Author Share Posted March 27, 2013 VINDUT :wee: :wee: Ma bucur ca amplificatorul a ajuns la un mare pasionat de chitara si scule de prima calitate Topicul se poate inchide Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts