aliasmusic Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 EXCLUSIV PENTRU FETE!: Trupa Sheeva cauta baterista, basista si clapara, din Cluj-Napoca. Stiluri abordate: pop/ rock, funk, electro. Cerem seriozitate! Pentru demo, accesati linkul: http://sheevaband.com/index-1.html Contact: management@sheevaband.com 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Damian Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Daca scriam eu ca vreau sa fac trupa exclusiv pentru baieti eram acuzat de discriminare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliasmusic Posted March 7, 2013 Author Share Posted March 7, 2013 cute. Ideea e ca fara sa jignim sexul "tare", am dori ca aceasta trupa sa fie o trupa de fete. Motivul: trupe de baieti exista in proportie de 50% in Romania, trupe mixte aproape 50% si undeva sub 1% poate vei gasi si trupe de fete. In restul lumii, sa zicem civilizatii indepartate, spre care tindem si muzical, au trupe exclusiv de fete si acest lucru nu este discriminatoriu ci doar obisnuit. Oricum, ne va fi greu sa gasim instrumentiste pe masura, dar ureaza-ne noroc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusteicu Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 pai in link canta un baiat?!!!@#$%^&*()???? si voi vreti trupa de fete.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Va doresc sa gasiti o basista ca ea! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Tal este buna, dar nu prea pe gustul meu, desi imi place jazzul. O prefer pe Esperanza Spalding, va recomand sa vizionati recitalul ei, in mod special piesa Endangered species (min. 11:05), dar in mod cu totul deosebit piesa Wild is the wind (min. 16:20). Fata asta e incredibil de talentata. http://www.youtube.com/watch?v=IEDjowi3__k 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliasmusic Posted March 7, 2013 Author Share Posted March 7, 2013 @mariusteicu Tocmai asta este ideea! Vrem sa renuntam la membrii de sex masculin, daca gasim colaboratoarele/instrumentistele adecvate... Am aprecia daca ati inceta cu analizele "semantice" inutile si ati lasa post-ul asta sa isi urmeze cursul. Cautam niste instrumentistE, din motive personale care nu privesc si nu ar trebui sa ofenseze pe nimeni si apreciem doar reply-urile care chiar pot sa ne ajute in acest sens. Cred ca ne adresam in locul potrivit si ar fi dragut sa isi vada fiecare de propriile interese. Multumim! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 (edited) ce-ar fi sa-mi fac si eu o trupa cu fete la bass, la tobe si la clape? sa cant cu 3 tipe sexy in trupa Edited March 7, 2013 by marcel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Damian Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 (edited) ar fi un fel de ciorba cu carnat Edited March 7, 2013 by 24fret Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts