Prettyfly WiFi Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 (edited) Salut. Ma intereseaza o mana de oameni cu care sa pun pe picioare un proiect de acest gen. As dori sa mentionez inca de pe acum ca nu sunt fascinata de nimic ce da in melodic, ca vreau sa cantam chestii agresive nu muzica de nunta. Daca sunt femeie, nu inseamna ca trebuie sa cant (si) pe clean. Nu vreau oameni care sa viseze la facutul de bani dupa prima tentativa de repetitie. Nu tin sa fie profesionisti, din contra, as prefera sa crestem impreuna. Trebuie doar sa va placa genul asta de muzica si sa lasati prejudecatile acasa. Pt mai multe info, PM me. Andreea Edited March 7, 2013 by Prettyfly WiFi
eduard.alexandru Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Mentioneaza, te rog, localitatea din care esti.
George M. Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Sunt basist si am cojones (o pereche, iar la cerere, doua perechi) cu diametrul 75 mm. E ok? Contact pe PM. 1
Prettyfly WiFi Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 ba mai e valabil postu' asta? Depinde ce vrei Este valabil, dar cred ca nu ai inteles exact care e treaba cu anuntul asta. 1
kennyster Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Depinde ce vrei Este valabil, dar cred ca nu ai inteles exact care e treaba cu anuntul asta. err..da,acum nu mai inteleg :/
Guest Cristian69 Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Salutare,numele meu esti Cristian sunt din Bucuresti si am 16 ani,pasiunea mea este muzica deathmetal si screamo.De cateva luni exersez vocale screamo...nu pot spune ca sunt un rockstar dar pot face un cover decent.Ar fii chiar frumos ca am cu cine sa exersez avand in vedere ca acest tip de muzica este mort in tara noastra.Multumesc.In caz de ceva: cristianlsd id de skype.
Recommended Posts