Shreder_DT Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 E oficial, vine Megadeth pe 22 Mai la Arene. http://www.metalhead.ro/concerte/concert-megadeth-la-arenele-romane-din-bucuresti-aid120540-l-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuitarTovaras Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 I am vazut si in vara dar tot nu o sa lipsesc. Oamenii astia chiar sunt super tari,executia a fost perfecta(ma rog n am eu mari urechi,dar s a auzit chiar foarte bine) + destul show Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeChitara Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Neaparat merg, dar..., in vara sunetul a fost VARZA! Metrock (trupa romaneasca, pentru cine nu stie) s-a auzit MULT mai bine .Acum..., nici ei, Metrock, nu sunt "incepatori", ba chiar au experienta comparabila cu trupa in cauza (ca numar de ani), dar vorbesc de conditiile pe care le au Megadeth VS conditiile din Romania. Avand in vedere ca o sa fie concertul lor, nu in deschidre, presupun ca o sa se auda bine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riccardo Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Mi-am luat bilete sambata. Ne vedem acolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts