Dany86 Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Salut! Sunt un chitarist din Bucuresti si caut vocalist, basist si tobar pentru trupa de rock. Stilul ar fi alternative-metal, dar deschis catre multe influente, de exemplu, industrial, experimental, acustic,reggae, etc. La acest proiect s-ar mai putea altaura si un prieten de-al meu care este clapar. Printre influentele mele muzicale se numara: Deftones, Tool, Alice in Chains,Soundgarden, Rage Against the Machine, System of a Down, Sevendust, Korn, Machine Head, Sepultura, Pantera, Helmet, Led Zeppelin, Black Sabbath Kyuss, Queens of the Stone Age, Jane's Addiction, Smashing Pumpkins, Limp Bizkit, Nine Inch Nails si multi altii, sunt prea multi ca sa-i enumar pe toti Pot fi contactat pe PM, in cazul in care se gasesc doritori.
Dany86 Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 Revin cu o precizare. Daca exista vreo trupa care are nevoie de un chitarist pe filmul asta mai alternative-metal, industrial, experimental, psihedelic, stoner, etc , este binevenita sa ma contacteze pe PM. Ca sa mentionez si experienta muzicala, am mai activat in trupa Fjord, cu care am inregistrat un demo de 3 piese, se pot gasi link-uri pe pagina de facebook a trupei. Multumesc!
Dragos - NL Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Salutare, se cauta un chitarist pt proiectul asta: http://www.myspace.com/MonkPredicator
Florin1981 Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 salut mi a atras atentia anuntul tau .noi vrem sa incepem un proiect si cred ca ne am alinia destul de bine pt ca si noi abordam stilul si trupele enumerate de tine.hai sa vb mai multe : alexstoica31@gmail.com sau 0721 302 402
zada_lene Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 cautam chitarist pt ceva mai nou ink experimental.nr meu 0724054169
Recommended Posts