vallik Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Vand o placa audio externa M-Audio Firewire Audiophile (echipamentul, cablul firewire, alimentator) Detalii: http://www.soundonsound.com/sos/may04/articles/maudiofirewireap.htm are drivere pentru Mac OS si pentru PC, functioneaza excelent, legatura cu PC/Mac se face prin portul Firewire B al placii audio, portul A nu stiu ce face si nu am fost nevoit sa il folosesc niciodata. Pret: 400 RON 0723 202 798
effect Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Salut, ti-am lasat mesaj pe private. Astept raspuns, merci.
vallik Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 Salut, ti-am lasat mesaj pe private. Astept raspuns, merci. Salut, ti-am raspuns. Up.
Pontius Pillates Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Portul A e pentru Daisy chaining. Adica poti pune pe el un HDD extern compatibil FW, sau o a doua placa de sunet, pentru mai multe inputuri / outputuri. In modul asta pot fi conectate pana la 63 de device-uri pe acelasi port FW.
vallik Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 Portul A e pentru Daisy chaining. Adica poti pune pe el un HDD extern compatibil FW, sau o a doua placa de sunet, pentru mai multe inputuri / outputuri. In modul asta pot fi conectate pana la 63 de device-uri pe acelasi port FW. Thanks! Up.
Guest Ruxa Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Nu ma pricep deloc la partea tehnica asa ca intreb.. E buna si pentru a inregistra vocea?
vallik Posted April 17, 2013 Author Posted April 17, 2013 Vanduta in afara forumului. Se poate inchide.
Recommended Posts