www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

effect

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by effect

  1. Pret: 1500 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0745.021.026 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Placa de sunet este ca noua, nu are nicio defectiune sau zgarieturi...pachet complet (cabluri,cutie,carticele), placa este inca in garantie. Am folosit-o foarte putin. Schimb cu monitoare de studio sau vand. Pretul este de: 1500 ron.
  2. Am cam exagerat cu pretul in primul post, este 974,56 ron la Senia. De acolo l-am luat şi eu. Il dau cu 700 ron. Cred ca e mai mult decat ok. Sau schimb cu laptop. Am mai urcat o pozã care se vede ceva mai bine.
  3. Dacă cineva mai este interesat de mixer, eu am nevoie de laptop la studio. Sunt deschis la negocieri, aştept oferte. Mulţumesc!
  4. Super ofertă de Paşti. 100 de ron! Ofer şi un cablu RCA.
  5. 150 de lei ultimul pret, functioneaza excelent.
  6. Salutare! Un efector la schimb ? DFX69 în stare foarte bună de funcţionare.
  7. Se retrage de la vânzare, îl voi păstra. Mulţumesc RGC.ro
  8. Scimb cu audio 2 dj sau o placa de sunet externa...
  9. Up, accept si schimburi..il mai las o saptamana la vanzare daca nu,...il voi pastra.
  10. Up, m-ar interesa o tableta Evolio EvoTab 3, dar orice oferta este binevenita
  11. Pret: 300 RON negociabil Localitate: Bucuresti Contact: 0721923342 / private message Accept schimburi Am la el incarcatorul şi procesorul bineinteles. Stă pe birou şi e oarecum nefolositor în momentul de faţă, îşi aşteaptă noul proprietar. Dacă nu aveţi la îndemâna un mixer se poate folosi şi pe post de mixer, are pitch si gain (dar nu are crossfader sau ceva). Prefer să îl dau la schimb cu tot cu echipamente audio şi de studio de ex o placă de sunet, un compressor, un controller MIDI sau altele (sau un ipod touch). Produsul se livează doar în Bucureşti, cu probă.Poze puteţi căuta pe internet, procesorul arată bine, nu a fost folosit intens, are doar câteva mici zgârieturi dar estetic arata foarte ok, funcţionează totul fără nicio problemă.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.