levi.h Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Joi 7 februarie club CubA din Pitesti invita toti amatorii de zdranganeala la un Jam, pe la orele 19. No'Rock!
stephanutz Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Ce tare , imi place initiativa sa o tineti tot asa . Poate ma primiti si pe mine odata cand ma ratacesc pe acolo
levi.h Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Va asteptam........dam si cate o bere celor care ii zic bine......
ggg Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Bravo ! Bine ca se impamantenesc si in zona asta astfel de obiceiuri.Este destul de aproape de mine . Cunosc relativ bine orasul. Dar nu pot sa identific exact, unde este acest club . Poti sa-mi dai un reper, te rog . Multam.
levi.h Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Bravo ! Bine ca se impamantenesc si in zona asta astfel de obiceiuri.Este destul de aproape de mine . Cunosc relativ bine orasul. Dar nu pot sa identific exact, unde este acest club . Poti sa-mi dai un reper, te rog . Multam. Pe langa Teatru, vizavi de Guinness Pub in centru. Pe maine! No'Rock!
stephanutz Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 O intrebare, daca este sutn instrumete acolo ? sau trebuie sa ne prezentam noi cu "jucaria"
levi.h Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 O intrebare, daca este sutn instrumete acolo ? sau trebuie sa ne prezentam noi cu "jucaria" Avem tobe si bas, nu sunt varf de gama dar isi fac treaba,de preferat ar fi sa vina fiecare cu instrumentul lui. Daca trebuie pun ampul si chitara la bataie. No'Rock!
levi.h Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Hai fratilor ca avem nevoie de participare sa-i dam jam saptamanal!
Recommended Posts