MADrum86 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Vand tobe electronice Roland TD3-KW (pedala nu este inclusa) Drumset: folosite foarte putin (doar acasa,acum sunt in cutie),tobele sunt in Timisoara - Modul ROLAND TD-3 - 1: PDX-8 V-Pad (snare) - 3: PD-8 Dual-Trigger Pad (tom 1, tom 2 si tom 3) - 1: CY-5 Dual-Trigger Cymbal Pad (hi-hat) - 2: CY-8 Dual-Trigger Cymbal Pad (1 crash si 1 ride) - 1: KD-8 Kick Trigger Pad (drum bass) - 1: FD-8 Hihat Control Pedal (hi-hat pedal) - 1: MDS-3C (stativ pentru tobe) - Adaptor original Roland - Cabluri - Casti profesionale - Covor Pret: 2 500 RON e-mail: alva_martin1986@yahoo.es
adrianwolf Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 va ofer un set de boxe si un mixer nou + 500 ron,daca va intereseaza le pute ti vedea in topicurile mele,multumesc.
MADrum86 Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 multumesc mult pentru oferta dar nu, nu accept nimic in schimb(am deja mixer digital si sistem PA cu monitoare), doar cash.... O zi buna
Cristi24 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 servus, ti-am lasat un reply in thread-ul deschis de mine referitor la cumpararea tobelor. mersi pt link!
Recommended Posts