www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

araducu2000

Active Members
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by araducu2000

  1. Pret: 1000 Localitate: Iasi Contact: 0755 85 75 55 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Vand aceasta minunatie nemaiminunata. Pot trimite oriunde in tara cu FanCurier. Procesorul este in stare perfecta de functionare. Arata ca nou - fara zgarieturi, lovituri sau alte defecte. Vine la pachet cu husa, cablu de alimentare si un cablu USB pentru conexiune la PC. Va rog: NU SUNT INTERESAT DE SCHIMBURI Multumesc.
  2. salut, deci tu zici ca de banii astia mai bine sa mi le faca cineva care se pricepe? na, acuma iti dai seama ca eu caut solutia cea mai optima si calitativa... probabil ca as prefera sa-mi recomanzi ceva de pe piata tot in banii astia pana in 60-70 de milioane perechea de boxe, care ti se pare ca ar face fara la liveuri pt formatie. Dar da ce, ai zis tu s-ar merita probabil undeva in 3-5 ani (cand imi rezolv si cu o masina maricica) merci mult!
  3. Va salut ! Vreau sa-mi cumpar niscai boxe. Prin asta intelegand mai intai 2 boxe si mai apoi odata cu banii si 2 subwofere. Rolul lor va fi sa asigure concerte live, varianta unplugged si varianta cu electrica, tobe, bas. (suntem 5 oameni cu 5 instrumente + ceva microfoane de voce si percutie) Boxele vreau sa fie active. Eu am pus ochii pe RCF-urile astea: http://www.soundcreation.ro/sateliti-si-boxe-active-incinte-audio-cu-amplificare-interna-cid146_2755/rcf-art-715-a-mkii-id4079.html Acum va intreb daca boxele astea sunt de 700W bucata, ce putere ar trebui sa aiba sobwoferul? evident, cate unul pentru fiecare boxa. Din auzite ar trebui ca puterea subwoferului ar trebui sa fie dubla fata de cea a boxei... Astept de la cei care se pricep niste sfaturi. Multumesc mult anticipat. Toate cele bune !
  4. Ia sa mai punem noi o melodioara:
  5. Multumesc. Singurul dezavantaj pe care-l vad la Dynacordul asta e partea cu monitoarele... nu pot trimite decat in 2 moduri indiferent cate monitoare leg eu pe scena. Si nici alt model de dynacord inafara de asta nu prea vad prin magazine, pana in 100 milioane. nu stiu ce sa zic... mai am timp sa ma gandesc un pic... daca mai aveti solutii ascult. noroc !
  6. Va salut! Sper sa-mi gaseasca postul oameni care au avut pe mana niste mixere. Vreau sa achizitionez unul din urmatoarele mixere de mai jos. Personal consider ca amandoua sunt firme cu greutate si sunt convins ca nici unul nu e "de la coada vacii". Lasand la o parte numarul de canale... care este evident, as dori sa stiu care este cel mai recomandat in materie de calitate si de fidelitate (evident si procesorul de efecte, care e mai natural si mai bun). Amandoua au in comun multe lucruri... de aceea si sunt nelamurit. Dezavantajul la Dynacord este ca are doar 4 iesiri de monitor(si din cate imi dau seama nu cred ca se pot trimite canalele x,y,z in monitorul 1)... dar are EQ grafic. Mixerul o sa fie cantat pe blues/funk/rock/jazz Iata despre ce este vorba: http://www.thomann.de/ro/mackie_3204_vlz3.htm VS http://www.thomann.de/ro/dynacord_cms22003.htm Chiar astept parerile voastre ! Multumesc anticipat.
  7. Va salut. Cu emotie in glas va zic ca acesta e facut pentru mine. Il astept sa ajunga ca pe a 2-a venire la lu' Hristos (PS: Iulian, saptamana viitoare iti trimit diferanta si ne achitam). Dupa ce il testez il voi lauda si aici. Noroc !
  8. Multumim ! eh da ) ca orice in tara noastra draga si scumpa... orice ii bun tre sa facem cumva sa scapam si sa bagam in fata toate prostiile. noroc de internetu' asta ca mai gazduieste si lume buna. Noroc!
  9. salut as fi interesat DAR sigur e original sau copie? eventual un link ceva? tocmai am aruncat un pumn de bani pe un beta 85 fake, care aseara la concert mi-a facut niste microfonii de mi-o bubuit capu. multumesc.
  10. cautam si un saxofonist in iasi sa stiti... pentru ceva mai funk/jazz
  11. se aude ca vine iarna.... asteptam pareri. Numai de bine !
  12. da. roxana nu e pentru ca nu e in tara ) e plecata un semestru prin Belgia
  13. Hop si am mai facut una noua o parere 2 nu strica. multumim !
  14. Va salut. Avem nevoie de violonist/a in cel mai scurt timp. Actuala noastra violonista pleaca din tara si avem nevoie de inlocuitor. Genul abordat este unul foarte diversificat. Avem repertoriu atat de melodii proprii cat si de coveruri. Concerte sunt destule, repetitii 1-2 pe saptamana maxim. E important sa stiti ca ne-am dori un om care sa nu fie implicat in multe proiecte simultan, deoarece avem activitate si acest lucru necesite si un pic de timp dedicat pe langa repetiti si anume concerte / deplasari. Avem sala de repetitie, scule si tot ce trebuie. Un demo cu noi aveti aici: Tin sa va anunt ca intre timp am mai crescut un pic in componenta si anume mai avem Bas si Percutie. mess: araducu2000 tel: 0755857555 www.descantec.ro
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.