adidelavalcea Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 salut baieti,am u pod x3 live dar mi am luat si un pod hd500 si culmea asa doar dupa 3 zile am impresia ca tot x3 live ar fii mai bun,voi ce stiti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 E dupa gustul omului, nea Adi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuitarSilviu Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 hmmm x3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidelavalcea Posted February 1, 2013 Author Share Posted February 1, 2013 (edited) parca suna mai bine x3 si nu mi convine asta ca am dat bani destui pe hd500,dar sa mai umblu prin el sa nu zic asa din prima Edited February 1, 2013 by adidelavalcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
soniaxl Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Eu am hd500 cam de 1 an si la inceput am fost si eu in dilema insa dupa ce am butonat si am studiat pe net a inceput sa-mi placa . Eu zic sa-i dai o sansa .Numai bine !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgeekoo Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Daca vrei sa vinzi hd500 ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
finics Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 HD500 boierule . Problema este ca tu trebuie sa-l faci sa sune bine pentru ca suna MULT mai bine decat x3. Nu te lua dupa preseturile din el pentru ca majoritatea sunt penibile. Hai noroc! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidelavalcea Posted February 2, 2013 Author Share Posted February 2, 2013 clar ce are in el sunt avioane,nimic nu e bun dar imi pare sunetul asa de plastic.al mai butonez poate gasesc cum sa sune:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Mie X3 mi s-a parut ca suna a plastic, HD500 pe care il am in prezent mi se pare primul emulator decent de amplficatoare clasice pe lampa, am fost placut surprins sa vad ca multe dintre simulari chiar reactioneaza foarte aproape de originale, spre deosebire de seria veche (X3/XT de principiu cam aceiasi algoritmi) care suna mult mai digital si a procesor. Incearca s pleci de la un ton dry de amplificator peste care sa pui efectele de care ai nevoie. Incepe cu un amplificator pe care ai cantat pana acum (de exemplu Fender Twin), fa un ton bun de baza si dupa adaugi efecte dupa gust, putin reverb, compresie, o pedala de dirt si mai stiu eu ce ai nevoie. Conteaza foarte mult si microfonul simulat pe care il folosesti, eu am scos tonuri interesante shimband doar cabinetul sau microfonul. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidelavalcea Posted February 2, 2013 Author Share Posted February 2, 2013 (edited) Mie X3 mi s-a parut ca suna a plastic, HD500 pe care il am in prezent mi se pare primul emulator decent de amplficatoare clasice pe lampa, am fost placut surprins sa vad ca multe dintre simulari chiar reactioneaza foarte aproape de originale, spre deosebire de seria veche (X3/XT de principiu cam aceiasi algoritmi) care suna mult mai digital si a procesor. Incearca s pleci de la un ton dry de amplificator peste care sa pui efectele de care ai nevoie. Incepe cu un amplificator pe care ai cantat pana acum (de exemplu Fender Twin), fa un ton bun de baza si dupa adaugi efecte dupa gust, putin reverb, compresie, o pedala de dirt si mai stiu eu ce ai nevoie. Conteaza foarte mult si microfonul simulat pe care il folosesti, eu am scos tonuri interesante shimband doar cabinetul sau microfonul. multumesc mult ,am gasit ceva dintr un ton aiurea am facut un distors bun cu acel ceva care credeam eu ca nu are acest procesor.acum stiu ca se pot face tonuri bune Edited February 2, 2013 by adidelavalcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidelavalcea Posted February 2, 2013 Author Share Posted February 2, 2013 multumesc tuturor pt ajutor, se poate inchide topicul Link to comment Share on other sites More sharing options...
soniaxl Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 ...cu acel ceva care credeam eu ca nu are acest procesor... poi zi-ne si noua poate noi nu am gasit acel ceva !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidelavalcea Posted February 2, 2013 Author Share Posted February 2, 2013 poi zi-ne si noua poate noi nu am gasit acel ceva !!! aaaaaaaaaaaaaa nuuuu,imi pare rau e secret:)))))) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladympv Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 putin of topic...mi-am laut recent procesorul asta - rack mai exact - eleven rack, nu stiu daca ai auzit de el, sau daca ai putut testa si acum vand tot, desi I'm an tube kind of guy vorba unui priten )) http://www.avid.com/US/products/eleven-rack_2 daca ai drum prin cluj cu placere te primesc la probat, ca ai ce vedea...cu cele 2 music man ale mele m-a dat pe spate ce tonuri poti scoate din el...desi ma asteptam sa fie asa o solutie de compromis pentru acasa ...nu aveam mari asteptari Link to comment Share on other sites More sharing options...
eugens Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Daca postul vrea doar sa sublinieze calitatile lu'11 rack sunt de acord cu tine. Daca insa vrea sa sugereze o comparatie cu pod-urile sau hd-urile atunci nu este fair.11-le merita comparat cu fractal-urile sau cu eventide-urile de care se apropie foarte mult la bani muuuuult mai putini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladympv Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 nuuuu ) nu vreau sa sugerez nimic... dadeam doar o optiune, alternativa nu departe ca pret eu nu aveam in calcul sa iau asa ceva, nici prin gand nu imi trecea, vroiam tot un amp pe lampi, poate unu de 100 W chiar )) tot studiind review-uri am ajuns la 2 scule de genu: axe fx si eleven rack axe o fi mai cu motz da costa de 4-7 ori mai mult )) deci nu ma bag la axe Daca postul vrea doar sa sublinieze calitatile lu'11 rack sunt de acord cu tine. Daca insa vrea sa sugereze o comparatie cu pod-urile sau hd-urile atunci nu este fair.11-le merita comparat cu fractal-urile sau cu eventide-urile de care se apropie foarte mult la bani muuuuult mai putini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidelavalcea Posted February 6, 2013 Author Share Posted February 6, 2013 putin of topic...mi-am laut recent procesorul asta - rack mai exact - eleven rack, nu stiu daca ai auzit de el, sau daca ai putut testa si acum vand tot, desi I'm an tube kind of guy vorba unui priten )) http://www.avid.com/...s/eleven-rack_2 daca ai drum prin cluj cu placere te primesc la probat, ca ai ce vedea...cu cele 2 music man ale mele m-a dat pe spate ce tonuri poti scoate din el...desi ma asteptam sa fie asa o solutie de compromis pentru acasa ...nu aveam mari asteptari salut,eleven rack l am vandut acum o saptamana, cum inchidem topicul asta,stie cineva, sau doar adminul poate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
finics Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Da-i "report" si scrie ca vrei sa-l inchizi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladympv Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 scuze atunci de offtopic, mult succes cu POD-urile salut,eleven rack l am vandut acum o saptamana, cum inchidem topicul asta,stie cineva, sau doar adminul poate? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts