Deenman Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 (edited) Cumparat de la Senia , ambalaj original + manual+ cd cu serial key pt 2 programe dedicate. Link importator: http://www.senia.ro/...hringer-16229-3 Link thomann : http://www.thomann.d...nger_ucg102.htm Functioneaza perfect . Pret : 75 Ron (50% din pretul din magazin) , trimit prin posta/ curier pe cheltuiala cumparatorului. Contact: 077173792 sau deenman60@yahoo.com Motivul vanzarii : mi-am cumparat un e-mu 0202 pentru ca aveam nevoie de 2 canale pt 2 chitari. Edited January 25, 2013 by Jig Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deenman Posted January 25, 2013 Author Share Posted January 25, 2013 Telefon 0771731792 , am mancat o cifra . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deenman Posted January 26, 2013 Author Share Posted January 26, 2013 Am fost contactat de 2 persoane , una prin mail, alta telefonic , am de facut o precizare: trimit prin curier/posta doar cu plata in avans inainte ( consider ca am destule calificative ca sa denot incredere) . Puteti achita : transfer bancar/ western union / paypal . Am luat aceasta hotarare pt ca nu vreau sa ma trezesc ca un nesimtit nu ridica coletul si ajung sa platesc eu 50 ron pt transport dus/intors. Daca va convine ma anuntati si il expediez doar cu plata inainte , interfata este ambalata in cutia originala . contact sa se vada : deenman60@yahoo.com telefon: 0771731792 Domnii care m-au contactat sa revina cu un mesaj de confirmare a platii in avans , deocamdata nu este rezervat nimanui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deenman Posted January 29, 2013 Author Share Posted January 29, 2013 Valabil, plata in avans! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deenman Posted January 30, 2013 Author Share Posted January 30, 2013 Valabil , plata in avans , nu aveti incredere? dati un telefon , sa va convingeti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deenman Posted February 1, 2013 Author Share Posted February 1, 2013 In continuare valabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gondrei Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 (edited) Te rog sa o iei personal, ma intreb cine este nesimtitul in aceasta situatie? Behringer ucg102 am si eu , n-am nici o problema cu ea , isi face treaba si nu am latenta,si am dat doar 70 ron pe ea SH. Edited February 2, 2013 by Gondrei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deenman Posted February 3, 2013 Author Share Posted February 3, 2013 (edited) Nu inteleg , ce insinuezi prin linkul respectiv ? placa este cumparata de la senia cum am spus in mesaj , am si factura pt ea, si mai ales nu vad ce e deranjant pentru tine ? faptul ca o vand la 50% din pretul de magazin? cam cu cat ai vrea sa ti-o dau, cu 30 ron si sa platesc eu transportul? esti hazliu . Cu alte cuvinte , cum ma faci nesimtit? incalc vreo regula ? Vand ceva cu defect? NU , vand ceva mai scump ca-n magazin , NU? te deranjeaza ca cer banii in avans? Da atunci fa pasi si vezi-ti de treaba. Apropo domnu moldovean , cand citesti ceva citeste calumea , in postul meu am scris : cumparata de la SENIA ( atentie nu am specificat ca eu am cumparato) deci chiar nu vad unde e problema ta , si ce legatura are linkul, o vand cu cat am luato , cu 50% pretul din magazin. A stai , acum realizez ca tu esti ofticatul care cu care am vorbit la telefon , care ai rezervat placa si care mi-a cerut ibanul sa-mi depuna banii , doar ca asta nu s-a mai intamplat , asa e? hai sa-ti fac o favoare , sa vada forumul cu cine avem de-a face. There we go (datele publice nu ti le fac, ca nu-s chiar asa nesimtit cum ma faci) " Man, ma ierti, nu stiu prin ce intamplare nefericita nu a ajuns raspunsul meu la tine, ti-am scris un mail care nu s-a mai trimis sau...nu stiu. Scuze ca-ti raspund asa tarziu dar am avut repetitii la teatru si la facultate si-am fost super incarcat, o sa te rog sa il trimiti luni pe adresa universitatii cum cel mai probabil, din fericire sau nefericire, acolo voi fi si marti sau miercuri cand o sa ajunga. . Nu stiu exact ce garantie iti pot oferi ca o sa ridic coletul, apropo de paragraful cu "nesimtitul" decat ca sunt ultra disperat dupa o interfata audio usb pentru chitara mea electrica pe care momentan o folosesc la rece Ma ierti dar nu stiu cum o sa-ti pot trimite banii in avans ca nu gasesc timp nici sa beau o cafea si sa fumez o tigara, plus ca nu am timp, stiu ca suna absurd dar chiar nu am. Te salut si iti multumesc in avans pentru intelegere. PS: Iti atasez o fotografie cu mine ca sa vezi doar cat de serios sunt si cat de mult vreau behringeru : ,Inchid citatul . cu alta ordine de idei , sau atlfel spus , ma suni insistent de 2-3 ori , ca vrei interfata , ca vrei sa o trimit dar specifici ca nu stii daca ai timp sa o ridici , iar eu in mesaj specificat clar si precis ca nu trimit fara avans ca sa ajung sa platesc eu pretul sh pe transport , daca nu stii transportul costa aprox 50 ron dus intors . Pe urma iti dau ibanul ing cum ai pretins ca sa-mi pui banii , n-ai mai pus nici un ban , si nici nu ai mai sunat sa zici ca nu -l mai vrei , ai lasat totul in aer , ba chiar ai rezervat interfata in primele zile de la postare , moment in care m-a mai sunat cineva intr-o duminica dimineata ca-l vrea si i-am zis ca-i rezervat. Deci cine e nesimtitul pana la urma copile? cred ca-ti voi acorda un negativ totusi , ca vad ca rezervi treburi dar nu te tii de cuvant , si-n plus ajungi sa te milogesti pt o interfata behringer ucg102 cand tu ai ESp eclipse model 1000 scump? deci concluzia care ar fi? cine-i nesimtitul? Edited February 3, 2013 by Jig 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gondrei Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Numai bine si la un mai mare simt al umorului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deenman Posted February 7, 2013 Author Share Posted February 7, 2013 Sunt un tip care nu citeste/ asculta bancuri , nu rade la ele , si nu suporta filmele cu rasete pe fundal , nu ma uit la comedii . Behringerul a fost vandut . Topic inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rulment Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Salut , daca o mai aveti v-o cumpar eu pe loc:) . Daca esti dispus sa o trimiti prin curierat rapid . Am feedback 100% pozitiv , sunt cumparator de incredere am mai facut deja doua tranzactii . Iti multumesc . Daca vezi acest mesaj poti da un reply , sau pe yahoo la andreichetan@yahoo.com , sau telefonic 0748099291 ( in cazul in care nu raspund , daca puteti dati-mi un sms sa stiu ca sunteti d-voastra si va sun eu) O zi buna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts