www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

chitara efect+amp si chitara+amp

Recommended Posts

Guest cdaugustin
Posted

Salut,

am un prieten care vrea sa vanda urmatoarele

chitara iris, efect zomm 505II si amp 30w park

toate trei la oferta :) spune el vreo 9 milioane (usor neg)

daca va intereseaza trimiteti mesaj la Yahoo ID: ego_puzzle

eu m-am jucat un pic cu efectul si e fainut :) (pacat ca nu am bani sa il cumpar)

-----

Acuma eu

PS: cumpara cineva urmatorul set:

http://muzyczny.pl/sklep/szczegoly.php?id=...HBST-SET&gid=28

is aproape noi. Le-am cumparat recent dar am sansa sa imi iau ceva mai bun si imi trebuie banii. Le dau pe toate in 5 milioane (sau separat daca se fac banii astia) calitati: perfecte pentru invatat, copii mai mici... defecte: nu sunt instrumente de cantat pe o scena serioasa :) (ambele aproape noi in stare perfecta de functionare). Pentru astea din urma datimi mesaj mie :(

Guest cdaugustin
Posted
cat vrei pe chitara Harley Benton ?

Salut, vreo 4 mil dar trebuie sa dau si amp-ul altfel nu pot sa imi iau ceva mai tare. Problema e ca momentan persoana de la care vroiam sa cumpar sa razgandit si nu stie sigur daca mai vrea sa vanda :).

Pe mine nu ma supara sa imi iau ceva second dar care sa fie mai bun decat setul meu...doar sa gasesc (vreo sugestie de combinatie careva?).

I will keep you posted.

Guest om__bun
Posted

sal..poate te intereseaza un schimb cu un pack yamaha erg121...+ diferenta..... :)

p.s. daca m-am bagat peste altcineva..sorry...ziceti si ma retrag.... :)

Guest cdaugustin
Posted
sal..poate te intereseaza un schimb cu un pack yamaha erg121...+ diferenta..... :)

p.s. daca m-am bagat peste altcineva..sorry...ziceti si ma retrag.... :)

ar fi tare misto... dar nu am bani pentru diferenta (si nici de rate).

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.