Guest cdaugustin Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Salut, am un prieten care vrea sa vanda urmatoarele chitara iris, efect zomm 505II si amp 30w park toate trei la oferta spune el vreo 9 milioane (usor neg) daca va intereseaza trimiteti mesaj la Yahoo ID: ego_puzzle eu m-am jucat un pic cu efectul si e fainut (pacat ca nu am bani sa il cumpar) ----- Acuma eu PS: cumpara cineva urmatorul set: http://muzyczny.pl/sklep/szczegoly.php?id=...HBST-SET&gid=28 is aproape noi. Le-am cumparat recent dar am sansa sa imi iau ceva mai bun si imi trebuie banii. Le dau pe toate in 5 milioane (sau separat daca se fac banii astia) calitati: perfecte pentru invatat, copii mai mici... defecte: nu sunt instrumente de cantat pe o scena serioasa (ambele aproape noi in stare perfecta de functionare). Pentru astea din urma datimi mesaj mie
Guest cdaugustin Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 cat vrei pe chitara Harley Benton ? <{POST_SNAPBACK}> Salut, vreo 4 mil dar trebuie sa dau si amp-ul altfel nu pot sa imi iau ceva mai tare. Problema e ca momentan persoana de la care vroiam sa cumpar sa razgandit si nu stie sigur daca mai vrea sa vanda . Pe mine nu ma supara sa imi iau ceva second dar care sa fie mai bun decat setul meu...doar sa gasesc (vreo sugestie de combinatie careva?). I will keep you posted.
Guest om__bun Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 sal..poate te intereseaza un schimb cu un pack yamaha erg121...+ diferenta..... p.s. daca m-am bagat peste altcineva..sorry...ziceti si ma retrag....
Guest cdaugustin Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 sal..poate te intereseaza un schimb cu un pack yamaha erg121...+ diferenta..... p.s. daca m-am bagat peste altcineva..sorry...ziceti si ma retrag.... <{POST_SNAPBACK}> ar fi tare misto... dar nu am bani pentru diferenta (si nici de rate).
Recommended Posts