Guest Lay-Z Boy666 Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 care pote vatzi uitat la Cronica Carcotashilor, poate atzi vazut trupa aia din spate, care canta aia de la carcotashi la kitara, bine intzeles, acompaniata cu pian shi altele, in fine, ma intreb daca poate cineva sa faca tab cu kestia aia p.s. daca mai exista cererea inca odata, imi cer scuze
Guest domnul Rig Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Theme song-ul nu e chestia aia care o da la generic? Treaba aia e ceva la banjo (din cate imi dau seama) si era dinainte de Jukebox.
nlkaus Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Theme song-ul nu e chestia aia care o da la generic? Treaba aia e ceva la banjo (din cate imi dau seama) si era dinainte de Jukebox. ca era dinainte ai dreptate, dar acum baietii de la jukebox o canta live la inregistrarile emisiunilor, si tipul care canta partea de "banjo" avea inainte o chitara de nu mi-am dat seama de model, insa acum sunt aproape sigur ca are variax de la line 6
danpopp Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 i-ti scot eu partitura de la jingle-ul "cronica carcotasilor". da-mi 1 semn!
Guest Lay-Z Boy666 Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 i-ti scot eu partitura de la jingle-ul "cronica carcotasilor". da-mi 1 semn! that would be mishto, thanks a lot
Guest John_OttO Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 ca era dinainte ai dreptate, dar acum baietii de la jukebox o canta live la inregistrarile emisiunilor, si tipul care canta partea de "banjo" avea inainte o chitara de nu mi-am dat seama de model, insa acum sunt aproape sigur ca are variax de la line 6 Viorel,caci despre el e vorba,foloseste intr-adevar line6 acum iar chitara utilizata inainte ere un fender steel guitar.PACE!
Guest silverkid Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 salutare si scuzati c-am "dezgropat" acest topic, da as avea si eu nevoie de tab-ul acesta.... daca il mai are cineva. multam
Guest guitarflag Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Asta m-ar interesa si pe mine,,il pot scoate dupa ureche dar nu am melodia...
Alex_Strat69 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 din cate imi amintesc eu intro ala seamana putin cu intro de la Albert Lee - Country Boy
Guest DoomShadow Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 man ... no offence ... is maaaxxxim 10 note :| Incepe pe coarda Sol .... si ii Sol, La, Sol, Sib, Si (eu dau liber pe coarda Si); Sol, La, Sol, (Mi, Re - care pe fac pe coarda Re) ... mai bagi tu pull-up's pe la La-uri pe acolo ...
Guest guitarflag Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 (edited) eu vreau doar melodia...daca nu o aud cum sa scot? nu am probleme cu scosul dupa ureche,,fac asta de cativa ani,dar nu am gasit nici pe youtube..nu ca ar fi ceva important,da suna fain.nu aveti careva melodia? Edited April 20, 2009 by guitarflag
Guest DoomShadow Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Nu ai de ce ... daca mi-o aminteam toata era altceva dar asa ... ti-am dat un "bust"
razvanciub8a Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Am facut eu un tab, dar nu stiu cat e de corect pentru ca nu am piesa originala (am scos doar din aduceri aminte). Oricum, e mai bun decat nimic . Carcotasi_Jingle.gp5
Guest guitarflag Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Am facut eu un tab, dar nu stiu cat e de corect pentru ca nu am piesa originala (am scos doar din aduceri aminte). Oricum, e mai bun decat nimic . normal...nici eu nu am reusit sa fac rost de ea...
Recommended Posts